in

Ovo je ružičasta, satenska Zara haljina koja je zapalila TikTok!

Ovo je ružičasta, satenska Zara haljina koja je zapalila TikTok!

Nema sumnje da su društveni mediji promenili način na koji kupujemo. A trenutno u nametanju trendova prednjači TikTok. Najnoviji komad koji se poput požara raširio ovom platformom? Nežna, ružičasta, satenska Zara haljina sa otvorenim leđima.

Sa cenom od 4.590 din, Zarina prelepa ružičasta satenska haljina, midi dužine, upotpunjena tračicama i složenim izrezom na leđima, zaista je moćan izbor, bilo da se spremate za maturu, apsolventsko veče, pozvani ste na svadbu ili jednostavno imate u vidu letnje izlaske. Ne čudi nas što se širom sveta tako ekspresno rasprodala – ali i verujemo da će se vrlo brzo vratiti u prodavnice u kojima je više nema.

Zara

Zara

Zara

Zara

Ipak, iako je ova Zara haljina nesumnjivo lepa, fascinantno nam je to što je već danima u trendu na početnoj TikTok stranici. Zašto uvek poželimo ono što vidimo kod drugih?

Pogledajte šta o haljini kažu neke od influenserki koje su je probale:

@simplystephjaye EVERYONE NEEDS TO GET THIS DRESS BEFORE IT SELLS OUT 🌸💗🎀 #zarahaul ♬ Jungle – Emma Louise
@miss_halston I finally got it! 🌸💕 @zara #pinterestoutfit #fashiontiktok #outfitinspo #zaradress #zarahaul #fyp #foryou ♬ original sound – BUNNY BARBIE🐰

 

I za kraj, ako haljinu ne nađete ni u vašoj Zari, а ni onlajn, možda će vas zaintersovati ovaj Mango model (6.490 din.)?

Mango

Mango

Pročitajte i… Teksas haljina će biti top modni komad ove godine, a evo i zašto…

 

Zara, Mango