in

Ovih 5 modela ne smete nositi ovog leta

Ovih 5 modela ne smete nositi ovog leta

Sandale su naš čest izbor obuće leti jer su otvorene i mogu biti veoma elegantne i udobne. Međutim, ovo su antitrend sandale koje treba da izbegavate ovog leta.

Antitrend sandale koje morate zaboraviti

Ove godine su u trendu minimalizam i “tihi luksuz“, tako da su jednostavni i kvalitetni modeli ono što se traži. Osim toga, važno je da birate modele koji će vam se uklopiti i u laganu odeću, ali i uz ženstveni i sportski izgled.

Sunčane naočare za okruglo lice: Ovi okviri će vam savršeno stajati

Sandale sa tankim kaiševima

Tanki kaiševi su zaista prevaziđeni. Ovaj tip sandala ne izgleda ženstveno i kaiševi se često usecaju i ocrtavaju na nozi, pa stoga više izgledate smešno nego što ćete oduševiti nekoga svojim stajlingom.

Ribarske sandale na platformu

Đon sa izrezbarenim linijama na dnu je prikladan samo za čizme u jesenjem i zimskom periodu, ali ovom slučaju im zaista nije mesto uz ovakve sandale. Na ovaj način stopala deluju nezgrapno i budu u fokusu stavljajući stajling u drugi plan.

Antitrend sandale:Neonske boje

Sandale koje nisu u trendu su i u one u neonskim bojama će izgledati staromodno i vratiće vas u modu 2010-ih. Osim toga, one su jako nepraktične jer se teško uklapaju u garderobu.

Sandale sa obilnim dekorom

Iako su trendovi iz 2000-ih u povratku, to nije slučaj i sa nizom perli i bisera na sandalama. Klasične sandale sa minimalističkim dekorom su ono što vam treba i što ćete lako uklopiti uz svaku modnu kombinaciju.

Antitrend sandale: Sportski modeli

Sportski modeli sa čičkom i mekanim đonom jesu udobne, ali nisu pravi izbor kada je moda u pitanju. Teško ćete ih uklopiti sa letnjim kombinacijama, a takođe nisu ni preterano ženstvene.

Dakle, fokusirajte se na klasične elegantne varijante, a ove sandale koje nisu u trendu slobodno izbacite iz ormara. Uostalom, minimalističke sandale će lakše omogućiti kombinovanje sa odećom. Isprobajte različite modele ovog tipa i potpuno ćete zaboraviti da je ovaj tip sandala ikad i postojao.

LightFieldStudios/GettyImagesPlus, Dariia Chernenko/GettyImagesPlus,

Najnovije na portalu Marie Claire