Ovako izgledaju treninzi snage Bri Larson

Poznata po ulozi kapetanke Marvel, glumica Bri Larson prošla je kroz naporne pripreme kako bi izgradila mišićnu masu, koju ova rola podrazumeva.

Nakon uspeha prvog dela filma o kapetan Marvel, Bri se uveliko priprema za nastavak, koji će se emitovati u bioskopima 2022. godine.

Trenirajte kao Bri Larson

Marvelov svet ima ogroman broj fanova (recimo, procenjuje se da u SAD 60% odrasle populacije spada u obožavatelje ovih stripova i filmova). A zašto mi posebno volimo kapetanku Marvel? Jer je prva Marvelova superjunakinja koja je dobila glavnu ulogu. E sad, kada se to ima u vidu, jasno je da Bri Larson nije imala nimalo lak zadatak da opravda očekivanja fanova, industrije i feministkinja :). Pa ipak, nije nas razočarala.  (Pročitajte i… Vežbe Hali Beri dovešće vas do savršene forme, a potpuno su besplatne na ovoj aplikaciji)

Glumica je naporno vežbala za prvi deo, a pored treninga snage, trenirala je i borilačke veštine, te je savladala i boks. Kako kaže glumica, dok je vežbala, osećala je kako postaje sve snažnija i snažnija. A kako izgleda jedan njen trening, saznajte u videu u nastavku.

Tinseltown via Shutterstock