in

Osvežite stil! 5 belih zimskih kombinacija za svaku priliku

Osvežite stil! 5 belih zimskih kombinacija za svaku priliku

Ah, ta zima. Sezona velikih kožnih torbi, skijaške opreme i džempera. Ako vam je ovo sve već dosadilo, imamo rešenje – bela zimska odeća! Osvežite svojih stil jednom od ovih belih zimskih kombinacija.

Uglađena i elegantna, bela odeća je savtšeno sredstvo da pročistite svoj stil i osvežite zimsku garderobu. Usidrena u minimalizmu, monohromatska bela kombinacija će vas definitivno istaći. Ona je u potpunoj suprotnosti sa tamnim nijansama koje dominiraju hladnijim mesecima. Pritom, izgledaćete sofisticirano i luksuzno.

5 belih zimskih kombinacija za svaku priliku

Bez obzira da li već imate neke bele zimske komade u svom ormanu ili je vreme za đoping, sklopili smo 5 belih zimskih autfita pogodnih za bukvalno svaku priliku.

 

Bela zimska odeća za svaki dan

Za osobu koja želi da izgleda stilski čak i dok obavlja svakodnevne poslove, stvorena je ova potpuno belu kombinacija stilskog trenča, pantalona visokog struka i pamučne bluze. Možete u market, ali i na večeru sa prijateljima. Ono što volimo kod ovog ansambla je kako se različite bele nijanse koriste za kreiranje definicije.

 

Bela zimska odeća za veče

Napravite kombinaciju za izlazak za pamćenje! Ova monohromatska kombinacija je lak način da unesete prefinjen ton u svoj autfit za noć.  Trik je u tome da se oslonite na dobar kroj – široke pantalone od tvida, dizajnerska torbaa i elegantan nakit.

 

Bela zimska odeća za posao

Ništa ne govori: imam samopouzdanje kao pojavljivanje u kancelariji u potpuno beloj odeći.  Oštra košulja i pantalone visokog struka izazivaju profesionalni senzibilitet, dok dodatni elementi crnog kaiša i tašne sa kratkim rukavima uravnotežuju autfit, pa u njemu možete i na piće sa kolegama posle posla.

 

Bela odeća za zimsku zabavu

Ako tražite odeću koja će skrenuti pažnju na  vas na sledećoj zabavi, onda vas molimo da isprobate ovaj potpuno beli izgled. Oštra paleta boja će vas sigurno izdvojiti od zelenih, crvenih, crnih i metalik nijansi koje definišu zimske zabave.

 

Bela zimska odeća za putovanja

Za vikend lutanja predlažemo da budete hladni i ležerni uz pleteni džemper i kargo pantalone. Ne samo da će vam biti prijatno, već obećavaju udobnost gde god da vas planovi odvedu. Završite ovaj stilski ansambl blistavom bojom: zelene patike ili sunčane naočari.