Novi modni trend: Kaiševi za gležnjeve!

Budući da su „skinny“ farmerice i pantalone otišle u drugi plan, jedan modni detalj, rezervisan za „zvoncare“ i pantalone ravnog kroja, polako, ali sigurno, seda na tron modnih asesoara za ovu sezonu: kaiševi za gležnjeve!

Naime, kao što znamo, svet mode se menja, a dok su neki odevni predmeti vanvremenski, neki se, nakon određenog vremena, vrate u modu.

Čuvene „zvoncare“, jednodelni kupaći, pantalone i suknje visokog struka, „pederuše“ i minijaturne torbe samo su neki od modnih trendova koji su se, u protekle dve sezone, vratili na velika vrata na modnu scenu. A s njima stigli su i kaiševi za gležnjeve, koji imaju i estetsku, ali i praktičnu funkciju.

Pantalone s ovim modnim detaljem daju potpuno novi izgled celom autfitu, a uz to, sprečavamo da nam se nogavice isprljaju. Dakle, ovde imamo 2 u 1 situaciju! A kako se nose kaiševi za gležnjeve i koje sve varijacije na temu postoje, otkrivamo vam u nastavku.

Kaiševi za gležnjeve

„Leptir-mašna“ za gležnjeve

Umesto standardne „ranfle“ ili suženja pred kraj nogavice, dizajneri su odlučili da naprave produžetke na pantalonama. A kada se oni zavežu, podsećaju na leptir-mašne. Time sasvim obične pantalone za tili čas dobijaju sasvim novi, šik izled.

„Učkuri“ za pantalone

Pored leptir-mašni, na pantalone su počeli da se dodaju i učkuri koji takođe imaju ulogu kaiševa za gležnjeve. A rezultat je neverovatan!

Kreativno

Ukoliko ne možete da pronađete odgovarajući model pantalona s kaišem, uvek možete svoje sandale i cipele na potpeticu zavezati preko njih. Instant ćete postati modna trendseterka!

Džins kaiševi

Čak su i farmerice dobile svoje kaiševe za zglobove, a zahvaljujući njima, dobile su i nesvakidašnji, a osvežavajući izgled. (Pročitajte i…„Tanga“ džins: Da li biste ga nosili?

Za malo hrabrije

Volite animal print? Nikakav problem, i u ovim dezenima mogu se naći moderne pantalone s kaiševima za zglobove.

Elegantno i moderno

Zelena boja žalfije je ove godine apsolutni hit, pa su zato modni dizajneri i pantalone s kaiševima za zglobove napravili u ovoj boji. U kombinaciji s belom košuljom dobili ste idealan poslovni luk!

Andreas Rentz / Staff/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; FashionStock.com via Shutterstock; Lars Niki / Stringer/iStock/Getty Images Plus via Getty Images