in

Nova kolekcija Ines Atelier potpuno je vanvremenska

Nova kolekcija Ines Atelier nosi oznaku Sping – Autumn 2022. Evo i zašto…

Odeća i njena namena počeli su da gube sezonske odrednice u skladu sa vremenskim uslovima koji su u sve većem raskoraku sa modnim sezonama i godišnjim dobima. Stoga nova kolekcija Ines Atelier nema vremensku ni sezonsku odrednicu i odlikuje je vanvremenski dizajn i kvalitet koji se može prenositi s generacije na generaciju.

Kao imperativ nameće se ležernost i komfor prilikom nošenja svakog odevnog predmeta, siluete koje laskaju ženskom telu, vibrantan kolorit i prirodni materijali.

– Novim modelima želeli smo da predstavimo ženu iz vizure kako je mi vidimo, kao slobodnu, sa izraženim karakterom koji ne čini odeća već ga upotpunjuje i dodano ističe. Umetnost je sama po sebi personifikacija lepote u različitim oblicima, samim tim nastojali smo da tu lepotu, snagu i individualizam podarimo svakoj ženi koja bude nosila komad iz ove kolekcije, rekli su iz ove modne kuće.

ART DIRECTION AND PHOTOGRAPHY
Jelena Mitić
MUA
Sofia Petrović
MODEL
Snežana, J’s management

Pogledajte kako izgleda kolekcija…

Nova kolekcija Ines Atelier Nova kolekcija Ines Atelier Nova kolekcija Ines AtelierNova kolekcija Ines Atelier Nova kolekcija Ines Atelier Nova kolekcija Ines AtelierNova kolekcija Ines Atelier

Pročitajte i… Od dizajnerke Ines Janković dobili smo tri najvažnija saveta za izbor venčanice

O brendu Ines Atelier

Nakon završene edukacije za modu i dizajn enterijera, dizajnerka koja stoji iza ovog brenda, Ines Janković, prvo je radila u oblasti uređenja doma. Godine 2012. odlučila je da uroni u svet modnog dizajna te je osnovala brend Ines Atelier.

Ines Atelier je u stalnoj potrazi za novim kreacijama, novim idejama i novim umetničkim formama. Iako opčinjeni modnim svetom, inspirisani su i drugim oblicima umetnosti, kao što su skulpture, slike, zgrade, zvuci… Kako je ovaj brend nastao kao izdanak kompanije za uređenje enterijera, prirodno je da se arhitektonski oblici i dinamika prepliću s modom. Minimalistički pristup je u osnovi Inesinog dizajna, a prilikom kreiranja novih komada ona uvek ima na umu savremeni tempo života i svakodnevne potrebe i želje realnih žena.

Jelena Mitić