in

Nova Comma kolekcija: Povratak urbanom životu

Želimo osetiti puls grada koji nas vraća natrag u urbani život.

Uživamo u slobodi koju smo naučili da cenimo više nego ikad. Inspiraciju crpimo prvenstveno iz umetnosti, kulture i društvenog života. Ostvarujemo nove kontakte, stvaramo pozitivne trenutke sa prijateljima i koračamo novim putevima. Comma kolekcija se zato fokusira na ženstvene, ležerne krojeve u kojima se osećamo opušteno.

Februar je posvećen ponovnom povezivanju sa našim urbanim okruženjem. Ujedinjuju nas efektni višeslojni outfiti koji brand Comma predstavljaju na inovativan i zanimljiv način. Najvažniji komadi ove kolekcije su sako bez rukava, bluza od popelina, prolećna pletena haljina i duga košulja haljina. Kombinacije ovih odevnih komada stvaraju stajling koji izgleda samouvereno i kosmopolitski.

Pogled privlače linije i sveži printovi kao i trendovi palete boja: osim crne i bele prevladavaju dve različite nijanse plave i svetlo smeđa. Novi urbani izgled zaokružuju inovativni gornji komadi odjeće. Uzbudljivi kontrasti dolaze iz mešavine prirodnih materijala kao što je koža u kombinaciji s umetnom kožom i mekanim sjajnim premazom. 

Comma, prodavnice možete pronaći u Beo tržnom centru i tržnom centru Ušće.