in

Njeno veličanstvo bela košulja: 5 autfita koji podižu stil!

Njeno veličanstvo bela košulja: 5 autfita koji podižu stil!

Samo jedna bela košulja, a pet savršenih trendi autfita – za svaku priliku po jedan. Evo kako da uz pomoć najbazičnijeg komada garderobe podignete svoj stil na nivo luksuznog

Bejzik komadi su osnova garderobe svake žene. Ako znate kako da ih kombinujete sa drugom odećom, možete izgledati raznovrsno svaki dan. Jedna od najvažnijih komada u ženinoj garderobi je lakonska bela košulja. Pokazujemo vam kako da belu košulju prilagodite autfitu u različitim stilovima: od klasičnog do večernjeg.

Sve mi imamo različite stilove i potrebe, pa ako su jednoj pantalone osnovni komad, za drugu su one neprihvatljive. Ali, bela košulja je izuzetak – nju nose sve žene, bez razlike. Svaka od nas, bez obzira na zanimanje, treba da ima svoju – jedinstvenu i pažljivo odabranu belu košulju. Karo, belo, sa ili bez volana, aktuelno providno ili predimenzionisano – vi odlučujete.

 

Bela košulja: 5 autfita za svaku priliku

Bela košulja i odelo

Ova opcija će se ispostaviti kao mirna i ženstvena, savršena za rad u kancelariji. Ukoliko kodeks oblačenja kod vas na poslu to dozvoljava – birajte jarke boje – zelenu, crvenu, pink. Ako smete da koristite samo tamne boje, onda podignite look uz pomoć modnih dodataka. Nakit za kosu, broševi i torbe u boji, tako moderni ove sezone, kompetentno će upotpuniti sliku i preneti vaše raspoloženje.

Bela košulja i suknja

Ako vas vaša pozicija ili radno mesto ne obavezuju da nosite pantalone, razmislite o kupovini moderne suknje. Važno je odabrati pravu dužinu i tkaninu: ako želite da sakrijete nedostatke figure, odlučite se za guste tkanine koje mogu da drže oblik i oblikuju siluetu. Dužina suknje zavisi od vaše visine i od toga koliko često nosite štikle.

Bela košulja i farmerke

Planirate putovanje sa prijateljima? Nemojte se plašiti da će košulja učiniti vaš izgled previše formalnim – ovaj komad odeće se može prilagoditi bilo kom stilu. Upotpunite svoju garderobu farmerkama, udobnim cipelama i omiljenom torbom. Lančići i trendi minđuše daće konačni akcenat.

Bela košulja za posebne prilike

Da bi vaša košulja izgledala manje formalno, iskombinujte je sa nekoliko šarenih komada. To ne mora biti odeća, koristite jarke dodatke – na primer, neonska tašna ili pantalone sa akcentom.

Bela košulja za veče

Ako ćete uveče u grad, dobro će vam doći prsluk ili sako – haljina u kombinaciji sa košuljom. Ova haljina je prilično izazovna, ali klasična bela košulja će izgledati prilično formalno i ublažiti utisak. Naravno, neophodno je da se posvetite dodacima i upotpunite odeću svetlucavim minđušama, ogrlicom. Ukoliko volite oštrinu – korset daje upravo takav utisak.