in

Najpopularniji komadi nakita za ovu godinu: Ukrasite se na vreme

Najpopularniji komadi nakita za ovu godinu tema je kojom se bavimo u nastavku, a evo i šta smo otkrili.

Od grabrih zlatnih i srebrnih velikih, razigranih minđuša, do svetlih, sočnih boja, nakit je ove godine maksimalno razigran i upečatljiv. A prema stilistima, sav asesoar ove sezone za cilj ima da se dobro osećamo. Svojevrsna „nakit“ terapija. Stoga, hajde da zajedno vidimo kako ćemo se ukrašavati tokom naredne sezone.

Najpopularniji komadi nakita za 2022. 

Čoker

Ogrlica koja je bila hit devedesetih se pre nekoliko godina vratila u modni svet. A nakon dve, tri sezone zatišja, ponovo nosimo čokere. Bilo da je zlatnog dizajna, od svile, šaren, jednostavan ili odvažan, čokeri preuzimaju primat u svetu nakita.

Maksi minđuše

Velike minđuše su uvek u modi, a ove godine su još veće i upadljivije. Zlatne, šarene, jednostavne, sve se nosi i sve dobro pristaje uz bilo koju kombinaciju.

Hrabri zlatni lanci

Statement ogrlice su u trendu već sezonama, a ove godine nosimo luksuzne pozlaćene i zlatne lančiće i ogrlice. Nostalgični vajb s modernim tvistom.

Candy color nakit

Nakit u boju je ovog proleća i leta pun pogodak, bilo da je reč o minđušama, ogrlicama ili narukvicama.

Moderna rivijera

U pitanju su šik, raznolike ogrlice koje su gotovo svima favoriti. Pored običnih, u modi su i dijamantske, kao i one s šarenim dragim kamenjem. A odlično pristaju i u kombinaciji s slojevitim lančićima.

Pročitajte i… Kako se ove sezone nose slojeviti lančići?

Pečat prstenje

Ovaj stil je uvek u modi, a dizajneri danas pokušavaju da izmene klasično zlatno pečat prstenje. Novi stilovi su ličniji i sentimentalniji, pa mogu da sadrže motive poput inicijala, horoskopskoh znaka…

 

MikeLaptev/iStock/Getty Images Plus via Getty Images