in

Najmodernije torbe za Novu godinu: Nosićete ih i posle praznika!

Najmodernije torbe za Novu godinu: Nosićete ih i posle praznika!

Predstavljamo najmodernije torbe za Novu godinu 2024. koje ćete moći da nosite i posle praznika i to u raznim kombinacijama

Ako želite da sijate u novogodišnjoj noći, nije dovoljna samo ekskluzivna haljina. Modni dodaci mogu mnogo toga da dodaju ili da pokvare u autfitu. Među njima, posebno mesto zauzima tašnica.

Kako izabrati tašnicu za novogodišnji autfit?

Novogodišnji izgled možete kreirati na dva načina: u prvom polazite od odabranog autfita, a u drugom od modnih dodataka. Ali bez obzira na to kako gradite svoj novogodišnji izgled, torbu sigurno nećete izostaviti. Na Novu godinu želite da zablistate, pa na ovaj dan devojke daju prednost najhrabrijim modelima, koje izbegavaju da nose “običnim” danima.

Da ovo ne bi bio slučaj i sa vama, sastavile smo izbor tašni koje možete jednako uspešno da ubacite u novogodišnji, kao i u svakodnevni autfit. One podjednako mogu da se nose na žurku ili na posao, nećete želeti da se rastajete od njih ni posle praznika.

Najmodernije torbe za Novu godinu

Torbe za Novu godinu sa kristalima

Glavni dodatak za Novu 2024. je torba sa kristalima, koje se odlično slažu sa malom crnom haljinom. Ovo može biti torba sa nitima, svetlucavim kamenčićima ili visećim kristalima.

Sa čime se nosi torba sa kristalima? Autfit mora da bude jednostavan, lakoničan, minimalistički.

Velika klač tašnica

Neophodna za 2023. je velika klač torba. Trend za takav stilski trik postavila je Bottega Veneta, koja je naterala ceo svet da se zaljubi u ovakve tašne. Za novogodišnji događaj možete potražiti sličan dodatak, pretvarajući ga u investiciju – ona može postati univerzalni modni komad za razne prilike: od društvenih do svakodnevnih.

Metalik torba za Novu godinu

Torba sa metalik efektom ove godine je postala jedna od najtraženijih. Ova torba se može nositi za razne događaje: i za dnevnu šetnju i za zabave – transformisaće najbanalnije autfite. Možete da obučete trenerku ili večernju haljinu do poda – u oba slučaja ćete izgledati savršeno.

Sedlo torba

Još jedna moderna torba koju sada nose sve influenserke. Neobičan oblik koji može transformisati bilo koji izlaz. Možete odabrati ili klasični kožni model sa lakoničnim dizajnom ili torbu sa štras nitima u večernjem stilu.

Torba od glatke kože

Torba od glatke kože uvek izgleda skupo. Kupovinom ovakve torbe, vi ćete uložiti u svoju budućnost, jer taj dodatak nikada neće izaći iz mode. Za večernji izgled birajte male, od mikro torbi do elegantnih bageta ili sedla. Dopunite ih večernjim haljinama ili ženskim odelima.

 

ksenila capris/gettyimagesplus

Nastavite da čitate

najelegantnije frizure sa ukrasima za kosu ?>