in

Najmodernija jakna za proleće 2023: Bela bomber jakna

Najmodernija jakna za proleće 2023: Bela bomber jakna

Vreme je: pripreme za proleće počinju. Ako želite da ažurirate garderobu kako biste bili trendi i u ovoj sezoni, birajte najmoderniju jaknu za proleće 2023. Bela bomber jakna!

Najpopularniji model jakne za proleće 2023. svakako je bomber jakna. Miu Miu, Isabel Marant i Givenchy spremili su ove sezone različite varijacije na temu avijatičarske jakne. Ipak, jedna stvar je zajednička svim ovim popularnih kućama: sve trendi bomber jakne su neutralnih boja! To nije bez razloga: jakna neutralne boje se lako uklapa u vašu garderobu i stil.

Bomber jakna je svakako svestrana – ona može da se uključi i u elegantna i koncizan, ali i u eklektičan autfit. Idealno je rešenje za žene koje vole da izgledaju jednostavno. Tokom proleća 2023. bela bomber jakna vam može pomoći da za nijansu podignete svoj uobičajeni autfit: farmerke i majicu i to bez mnogo truda. Cindy Crawford je sebi već kupila belu bomber jaknu za proleće i harmonično je uvela u svoju svakodnevnu garderobu.

Bela bomber jakna i zvezde

Supermodel 90-ih voli ovaj „američki stil“ – teksas, kaubojke, opuštene majice sa sloganima. U takvim stvarima se očigledno oseća dinamično, mlado i atletski. Međutim, ovo nije samo autfit – ovo je životni stil Cindy Crawford. Baš kao i Cindy, Rihanna beli bomber prilagođava svom životnom stilu: seriji preuskim šortseva, visokim štiklama, mini suknjama i uskim pantalonama.

 

Beli bomber odlučila je da nosi i Olivia Palermo.

Bela jakna definitivno osvežava ten, što je posebno važno sa proleća, kada je nestao i poslednji trag prošlogodišnjeg sunca sa naše kože. Kendall Jenner je odličan primer.

 

Bela bomber jakna: Kako da nosite najmoderniju jaknu proleća 2023?

 

Klasična bomber jakna

Predimenzionirani klasični bomber je idalan izbor za street style. Odlično se kombinuje sa farmerkama ravnog kroja i majicama sa velikim printom.

Pamučna bela bomber jakna

Imitacija pletiva posebno je popularna na belim bomber jaknama predstojeće sezone. Lako ih možete stilizovati sa mini suknjama i robusnim čizmama.

 Beli bomber sa džepovima

Bilo da se opredelite za predimenzioniranu opciju kao Rihanna ili za krop varijantu, štofani beli bomber sa džepovima je apsolutni hit. Odličan je u monohromatskom autfitu, a lako se uklapa u elegantnije kombinacije.

 

Providni beli bomber

Možete izabrati kombinaciju od najlona koja se odlično uklapa uz trenerke i sportski stil ili od finog lana koja je idealna za kežual letnje popodne… Sve u svemu, provodni beli bomber je definitivno trend za sezonu proleće 2023.

 

Bomber bez rukava

Još jedna opcija pristigla sa pista visoke mode – beli bomber bez rukava. Ovaj predimenzionirani element odlično se uklapa sa maksi suknjama i akcentnim tašnama.