in

nail trendovi koji će pokoriti salone (7 fenomenalnih ideja)

nail trendovi koji će pokoriti salone (7 fenomenalnih ideja)

Traženje inspiracije za manikir je zabavno ali oduzima vreme. Zato vam odmah otkrivamo kakvi će to nokti biti u trendu u 2023. godini.

Kakvi nokti će biti aktuelni u 2023. godini?

Prvi manikir za ovu godinu može da izazove slatke muke. Koju boju izabrati? Čime ukrasiti nokte? Toliko je pitanja i izbora ali tu smo da pomognemo. Potrudićemo se da vam olakšamo taj prvi odlazak u salon, a i svaki naredni. Pripremili smo čak sedam ideja zbog kojih će vaši u nokti u 2023. godini sigurno izazvati pažnju.

Metalik nokti

„Turneju“ manikira sa metalik završnicom započela je Dua Lipa, a kažu da će ovaj trend za nokte doživeti vrhunac u 2023. godini. Zbog tog sjajnog izgleda, boje koje su svima dosadile su ponovo osvežene i aktuelne. I neutralne nijanse, a i one jače izgledaju podjednako dobro i defintivno mame poglede.

Stari nokti ali bolji u 2023.: frenč

Frenč ponovo postaje hit ali u nešto drugačijem fazonu. Umesto belog, u trendu će biti frenč nokti živopisnih boja. Ni tu nije kraj – nema više onog klasičnog luka, već se prave „držači za knjige“ sa dijagonalnih strana svakog nokta. Još bolje ako promenite kombinacije boja!

Stikeri za nokte umesto šara

Do sada smo sedele satima u salonu za manikir sa zanimljivim detaljima. Ali u ovoj godini su stikeri i nalepnice za nokte postale trend uz koji postižete isti efekat. Samo sa mnogo manje vremena. Zalepite ih na prirodnu boju nokta ili neku drugu – to prepuštamo vama!

Gotik ali glamurozni nokti

Čuvena Netflix serija Wednesday je zašla i u svet manikira. Jednostavni crni nokti su se vratili i nose se više nego ikada! Umesto mat završnice, izaberite sjajnu i postićićete najbolji efekat. Možete ih uklopiti uz jednostavan ali i upečatljiv nakit – dobro se slažu uz sve!

Hailey Bieber nokti 2023.

Nismo sigurni da postoji neko ko nije dao šansu manikiru Hailey Bieber u 2022. godini. Nosiće se i u 2023. godini ali menjamo „blistavost“ za „sjaj“. Umesto „ogledalo“ završnice, dodajemo samo malo šljokica. Nokti će i dalje izgledati tako elegantno i suptilno, a još lepše!

Nijansa godine: rozo-crvena

Dovoljno vesela za leto, a opet i idealna za zimu. Mlada glumica Jenna Ortega je od ove nijanse napravila čitav novi nail trend. Ali to nije sve – ova upečatljiva rozo-crvena nijansa čak je i proglašena bojom godine. Kako je ne poželeti na svojim noktima kad je toliko lepa?

Talasi na noktima

Ne samo plavi, već svih mogućih nijansi – „talasi“ su još jedan trend koji će obeležiti ovu godinu. Kombinuju se do sada nespojive boje, razni obilici i različiti broj „slojeva“. Ceo manikir može biti u ovom stilu ili samo nekoliko noktića. Sa ivicama ili bez. Toliko je izbora i mogućnosti da budete kreativne i jedinstvene.

Koju ideju biste izabrali za vaš prvi manikir u ovoj godini?

Miljana MomirovićAlina Kozub/GettyImagesPlus