in

Modeli satova za ovu godinu: Evo šta preporučuju stilisti

Modeli satova za ovu godinu su spoj minimalizma, upečatljivih detalja i vintidž stila. Ukratko- za svakoga ponešto.

Odavno su satovi prevazišli svoju prvobitnu svrhu- da pokazuju vreme i postali su pravi statement komad. Pored toga što su savršen detalj, koji upotpunjuje svaki autfit, ručni sat može i te kako da utiče na promenu samog stila. A evo kakve satove stilisti preporučuju za 2022. godinu.

Modeli satova za ovu godinu

Minimalizam

Minimalistički stil je u proteklih nekoliko godina dostigao vrhunac. Pa tako, pored načina odevanja, sve su popularniji i minimalistički asesoari. Ove godine, ručni satovi predstavljaju spoj jednostavnog dizajna i ekcentričnog stila. U prevodu- minimalizam s dozom posebnoh.

„Odgovorno“ napravljeni satovi

S porastom zelenog pokreta i popularnosti održive mode, i asesoari su morali da budu u koraku s vremenom. Tako  su ručni satovi postali „eko frendli“ i napravljeni su od održivih materijala poput reciklirane plastike i lišća ananasa.

Pročitajte i… Modeli sunčanih naočara za 2022. 

Smart satovi

I u 2022. godini pametni satovi su i dalje veoma popularni. A tajna se krije u više funkcija samog sata, pa tako pored toga što pokazuju vreme, mere na primer krvni pritisak, otkucaje srca, korake… A mogu i da šalju poruke i da primaju govornu poštu.

Vintidž

Starinsku dizajnovi su uvek u modi, a ove godine vraćaju se trendovi devedesetih godina. Ovi vintidž satovi predstavljaju pravo osveženje i sjajan su dodatak svakom autfitu.

dramalens/iStock/Getty Images Plus via Getty Images