in

Modeli koji nikada neće izaći iz mode!

Modeli koji nikada neće izaći iz mode!

Letnja obuća 2023. koja će biti u fokusu vrti se oko vanvremenskih klasika. A o čemu se zapravo radi, saznajte u tekstu u nastavku.

Bilo da ste minimalista ili veliki maksimalista u srcu, ne može se poreći moć učvršćivanja odeće sa bezvremenskom cipelom. Naravno, može biti teško otkriti najbolje stilove, posebno sa prilivom trendova ovde-danas, nestali-sutra. Trik da se osigura da se ne kajete jeste da tražite trajne siluete napravljene visokokvalitetnom zanatom. Postoji nekoliko brendova koji su savladali umetnost bezvremenskih letnjih cipela. Ako tražite klasične sandale koje nikada ne izlaze iz mode, u nastavku ćete pronaći najbolje od najboljih.

Letnja obuća 2023.

Modne japanke

Ovaj model obuće popularan je već decenijama, kako zbog udobnosti tako i zbog raznolikosti kada je kombinacija u pitanju. Japanke se idealno slažu i uz pantalone, haljine, suknje i šortseve te su neizostavni deo svakog letnjeg garderobera.

Espadrile

Ova model letnje obuće je takođe zahvalan za kombinovanje, a uz to je neverovatno udoban. Stoga ne čudi što spada u najpopularniju obuću za leto.

Letnja obuća 2023-Elegantne papuče

Papuče su uveliko ušle i u visoku modu, pa bilo da birate one sa štiklom ili neobičnijeg dezena, nećete pogrešiti ni ove, a ni svake naredne sezone.

„Pecaroške“ sandale

Ovaj model se od nevano ponovo vratio u fokus, iako je oduvek u modi. A sandale su udobne i mogu da prođu i za dnevne i večernje varijante, uz svaki stil i način odevanja.

Mini štikla

Sandale na mini štiklu su takođe uvek u modi. Pored toga što su udobne, idealna je opcija za kancelarijsku garderobu.

Letnja obuća 2023- blok štikla

Nešto veća potpetica za dame koje vole štikle, ali u isto vreme vole i da im bude udobno tokom celog dana. Ovaj model letnje obuće je takođe uvek popularan i uvek dobro izgleda!

 

seb_ra/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije na portalu Marie Claire