in

Mašna kao modni detalj će biti apsolutni hit ove godine

Mašna kao modni detalj je, prema svetskim dizajnerima, najvažniji deo autfita ove godine.

Ako smo nešto naučili u prethodnih nekoliko godina jeste da modni trendovi nisu limitirani niti poznaju starosne granice. Pa tako, ukoliko vam glasić u glavi govori da su mašne detinjaste i rezervisane za devojčice, nemojte ga slušati!

Posmatrajući modne piste svetskih dizajnera za ovu godinu, mogli smo da primetimo da su mašne u centru pažnje. Bilo da su velike, male ili srednje, ovaj modni detalj nosi se svuda i uvek. A kako ih ukombinovati u autfit pokazujemo vam u nastavku.

Mašna kao modni detalj

Više je bolje

Zašto stati na jednoj mašni? Karolina Herera je odlučila da poveća broj mašni na odeći i tako da ženstveni prizvuk svojim dizajnovima.

Pročitajte i… Slip haljine su u fokusu ovog proleća

Suptilnost

Za razliku od Herere, Brendon Maksvel se fokusirao na jednoj suptilnoj mašni koja svakako daje poseban izgled svakom komadu odeće.

Umesto krop topa

Topovi su dakako u modi, a zašto ih ne biste malo dizajnirali, zamenjujući klasičan model velikom mašnom? Baš kao i Džejson Vu.

Neobične cipele

Ko kaže da su mašne rezervisane samo za odeću? I cipele mogu da dobiju elegentan prizvuk uz ovakav detalj.

Umesto ogrlice

Mašna može da posluži i kao sjajan asesoar, te da vam smanji i vreme prilikom traganja za savršenom ogrlicom.

Uvek u trendu

Ukoliko niste sigurne da li želite da eksperimentišete, ali ipak hoćete da pratite trendove, izaberite tašnu koja ima mašnu i rešlie ste problem.

Dia Dipasupil / Staff via Getty Images Entertainment