in

Ljubičaste nijanse osvajaju autfite u 2022: Pronađite inspiraciju

Ljubičaste nijanse osvajaju autfite u 2022: Pronađite inspiraciju

Ljubičaste nijanse od prošle godine su u fokusu, a tokom 2022., čini se, ovi tonovi će biti svuda. 

Fashion Week i modne revije imaju reputaciju pokazivanja novih „must try“ trendova. Ipak, s vremena na vreme, pojave se i „već viđene“ kombinacije. Jedna od njih svakako je ljubičasta boja. Ipak, ove sezone nosimo je na malo drugačiji način. Evo o čemu se radi.

Ljubičaste nijanse

Ljubičasta je oduvek bila idealna boja za proleće, naročito ukoliko volite pastelne nijanse. Ipak, od prošle godine, ove tonove nosimo tokom cele godine. Uz to, ova boja se sjajno uklapa s plavom, pink, žutom, pa čak i narandžastom i crvenom. A u nastavku vam otkrivamo kako sve možete nositi ljubičastu boju i u kojim kombinacijama.

Casual forma

Ljubičasta boja je idealni izbor za opuštenije varijante. Upadljiva, ali ne previše. Dovoljno neobična da privuče pažnju naročito ukoliko je ukombinujete s različitim nijansama i potpunim kontrastima, kao što je zelena.

Neobično

Uz kožni šorts i „martinke“ ljubičasta boja daće posebnu dimenziju gotskom stilu.

Kombinezoni

Ovaj komad odeće mnogima je omiljen jer je iz jednog dela i umanjuje vreme biranja odevne kombinacije. Idealan za one „nemam šta da obučem“ momente. Izaberite ljubičasti kombinezon i budite jedinstvene.

Neobične kombinacije

Kao što možemo da primetimo, ljubičasta se sjajno slaže uz crvenu. Izaberite svoju paletu omiljenih boja i kombinujte kako vam odgovara.

Pročitajte i… Ljubičasta odeća pokorila društvene mreže

Od glave do pete

Različite nijanse ljubičaste se idealno slažu, pa ukoliko želite, isprobajte ove tonove za ceo autfit.

Jedan detalj

Ukoliko vam je pak previše da cele budete ljubičaste, izaberite jedan detalj koji će osvežiti ceo look.

Anton Vierietin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images