in

Kupaći kostimi za starije od 40: 5 savršenih modela

Kupaći kostimi za starije od 40: 5 savršenih modela

Prilikom odabira kupaćeg kostima imamo nedoumica povodom modela, materijala i da li je to u skladu sa našim godinama. Ovi kupaći kostimi za starije od 40 će vam savršeno stajati.

Kupaći kostimi za starije od 40: Naglasite figuru ovim modelima

Počela je sezona kupanja i odmora na plažama i bazenima. Dakle, svaka od nas želi kupaći u kom će se osećati samouvereno i neodoljivo. Zbog toga je veoma važno da kupaći kostimi sakriju naše nedostatke. Ovog leta postoji niz modela koji su u trendu. Međutim, ovi modeli su idealni za dame 40+.

Šta obući na plažu uz kupaći? Neodoljive kombinacije koje će privući poglede!

Jednodelni modeli kupaćih kostima

Ovaj tip kupaćeg kostima je dobar jer zateže stomak i bokove sakrivajući nedostatke. Ukoliko želite da istaknete figuru, birajte tamne nijanse poput ljubičaste, plave, crne, smaragdno zelenih. Ukoliko niste ljubitelji jednobojnih kostima, onda možete odabrati one sa cvetnim dezenom ili animalom printom.

Kupaći kostimi za dame 40+: Visoki struk

Svaki komad garderobe izgleda mnogo bolje ukoliko ima visok struk. Tako je i sa kupaćim kostimom jer zahvaljujući njemu, on vizuelno pravilno raspoređuje proporcije i naglašava figuru, vizuelno podižući stomak i kukove. Ne postoje ograničenja u boji, tako da slobodno birajte jake boje.

Kupaći kostimi na jedno rame

Modeli na jedno rame izgledaju veoma ženstveno, elegantno i smelo u isto vreme. Sa ovakvim modelom ćete sigurno privlačiti pažnju. Ovaj tip kupaćeg može biti jednodelan i dvodelan, pri čemu bi gornji deo trebalo da ima samo jednu široku traku. Takođe, ukoliko se odlučite za dvodelni model, možete ga ukrasiti ukrasom u struku poput lančića, kamenja ili perli.

Kupaći kostimi za starije od 40 sa donjom žicom u grudnjaku

Žene sa velikim grudima često biraju bikinije sa grudnjacima gde je pojačana donja žica jer podiže poprsje, a i samopouzdanje. Međutim, možete birati balkonet vintidž kupaće kostime iz 50-ih koji ima široke naramenice. Druga opcija su corbey grudnjaci u kojima je donji deo korpe veći u odnosu na gornji. Tačnije, korpa grudnjaka pokriva manje nego uobičajeni grudnjaci.

Kupaći kostimi u sportskom stilu

Sportski kupaći kostimi su jedan od najboljih izbora jer su najudobniji.Ovaj model nema jake strukturne delove. On sakriva nedostatke figura, a lako ga je stilizovati i uz šorc ili suknju.

Dakle, ovih 5 modela su idealni kupaći kostimi za dame 40+. Ukoliko odaberete neki od ovih modela, sigurno ćete biti primećeni na plaži. Divite se sebi i odišite samopouzdanjem ovog leta.

Romanno/GettyImagesPlus, photographer/GettyImagesPlus, muunique/GettyImagesPlus,