in

Klompe 2023. godine se nose više nego ikada (8 ideja da ih kombinujete)

Klompe 2023. godine se nose više nego ikada (8 ideja da ih kombinujete)

Ne biste verovali ali klompe 2023. godine definitivno postaju hit i zvanično se vraćaju modernije nego ikada.

Klompe 2023. godine se nose više nego ikada

Danas se funkcionalna obuća, osnovni modni proizvod iz 70-ih, može naći u različitim stilovima. Luksuzni modeli ili pak za svakodnevne prilike – sigurno ćete pronaći par za sebe.

Takođe su odlične jer ih je lako obuti (i skinuti), što ih čini neverovatno jednostavnim za nošenje. Posebno su sjajni za one koji su uvek u pokretu. Čak se kombinuju i uz različite odevne kombinacije, pa ćete ih lako uklopiti.

Da li smo vas već ubedili da nabavite par za sebe? Nastavite da listate da biste pregledali nekoliko ideja za kombinovanje klompi u svim prilikama.

Klompe 2023. u kaubojka stilu

Ako želite da postignete zapadnjački stil, uparite kožne klompe sa klasičnom teksas jaknom, šeširom i zvoncarama koje su ponovo u trendu.

Elegantna na brzinu

Postizanje elegantnog izgleda uz klompe i omiljenu haljinu ne oduzima mnogo vremena. Jednostavno obucite dugu haljinu, a preko nje debeli džemper i sve uparite sa jednostavnim klompama.

Udobnost pre svega

Ne znamo ko ovo treba da čuje, ali ne morate da žrtvujete udobnost radi stila. Upotpunite opušteni izgled crnim helankama, širokim duksom i udobnim klompama.

Klompe 2023. za poslovne prilike

Umesto štikli obujte klompe sa platformom koje su funkcionalnije ali podjednako šik. Stilizirajte ih uz sako i široke pantalone sa visokim strukom.

Teksas od glave do pete

Razmislite o tome koliko teksas klope dižu odevnu kombinaciju na potpuno novi nivo. Posebno kada se upare sa širokim farmerkama i teksas jaknom.

Must-have za putovanja

Za sledeće letovanje pripremite gumene klompe koje su praktične, vodootporne i moderne u isto vreme. Ne zaboravite veliki šešir, sunčane naočare i SPF.

Dodajte vašem stilu malo „opasnosti“

Osećate se supersmelo? Izaberite par crnih kožnih klompi i uparite ih sa crnom kožnom jaknom. Idealno je da bude šireg kroja, a ispod nje obucite belu majicu ili košulju.

Klompe 2023. za dejt

Neka vaša odevna kombinacija bude jednostavna i romantična uz neutralni par kožnih klompi. Upotpunite sve visećim minđušama i voilà.

 

Miljana MomirovićMarcus Silva/Pexels