in

Kako sakriti široke kukove? Ovi modeli su savršeni za vašu figuru!

Kako sakriti široke kukove? Ovi modeli su savršeni za vašu figuru!

Konačno imamo odogovr na večito pitanje – kako sakriti široke kukove i koji modeli ih naglašavaju? Ovi modeli će pomoći da ih sakrijete.

Kako sakriti široke kukove?

Prva stvar koju treba izbaciti iz glave: nikada se ne stidite svoje figure! Naravno, u savremeno doba, kada na društvenim mrežama viđamo samo mršave modele, imati široke kukove deluje neoprostivo.

Međutim, moda je prolazna i kratkog daha. Ali pažnja muškaraca prema ženama sa vašom figurom je uvek tu. Ako vas ovo ne ubedi, onda pogledajte svetske zvezde, i videćete da mnoge od njih imaju široke kukove. Među njima su, na primer, seksi Christina Aguilera, modna diva Rihanna i kraljica pop scene Beyonce. Nije više tako loše imati takvu figuru, zar ne?

Kakvi modeli vam najbolje pristaju?

Haljine

Odmah ćemo saopštiti dobre vesti za sve ljubitelje ženstvenog stila: postoji savršeni model haljine koji će istaći vašu figuru. Idealan izbor su modeli A-kroja jer neće dodatno naglasiti kukove.

Jedino na šta treba da obratite pažnju kada birate ovaj model – pokušajte da date prednost haljinama od guste tkanine, a ne od tanke svile jer su one savršeno rešenje kako sakriti široke kukove.

Takođe, ne možemo da zaboravimo na haljine sa visokim strukom. Ovo je još jedna besprekorna opcija za žene sa širokim kukovima. Osim toga što ih „maskiraju“, takođe i naglašavaju vaš struk.

Suknje

Suknja A-kroja, suknje od tila, široke suknje – svi ovi modeli pristaju ako imate široke kukove. Možete ih kombinovati sa uskom majicom ili sa opuštenom bluzom, samo ih obavezno upašite.

Pantalone i farmerke

U vašem garderoberu treba da budu široke pantalone napravljene od laganih tkanina, ravnih nogavica ili banana pantalone koje zbog svojih nabora skrivaju kukove.

Jakne i ogrtači

Što se tiče jakni, dajte prednost dugim modelima koji se završavaju ili ispod ili iznad sredine butine – vizuelno će ih smanjiti. Kada birate kardigan, sledite sličan princip, a još bolje kupite veći model u koji možete da se umotate kao u ćebe.

 Kako sakriti široke kukove: ove modele izbegavajte!

  • Uske farmerke ili pantalone super ističu figuru ali ako vam je cilj kako sakriti široke kukove – izbegavajte ih. Takođe, pantalone sa niskim strukom su loša ideja.
  • Haljine uz telo će isto naglasiti široke kukove, što je šteta ako volite ovaj model. Možete ga eventualno kombinovati uz dužu jaknu, kaput, kardigan ili veliku maramu.

  • Suknja ravnog kroja takođe previše naglašava kukove i nije dobar model ukoliko želite da ih sakrijete.

Miljana MomirovićMaria Korneeva/GettyImagesPlus