in

Kako nositi kožne jakne ove jeseni

Kako nositi kožne jakne ove jeseni

Slično kao i teksas jakne, kožne jakne su neophodan deo jesenje garderobe, jer se mogu nositi u svim prilikama. Kako nositi kožne jakne ove jeseni?

Kada se nosi sa najvećim ovogodišnjim trendovima, od šortseva do prozirnih suknji, moderni klasični status kožne jakne samo se pojačava. A mi smo odabrali neke od ideja kako možete nositi kožnu jaknu ove jeseni.

Kako nositi kožne jakne ove jeseni: Pogodne za sve prilike

Sa biciklističkim pantalonama

Kako se bliži pravo jesenje vreme, odeća sa više slojeva, i gole noge, odlična su opcija. Kožna jakna uparena sa biciklističkim šortsem jedna je od omiljenih ležernih kombinacija.

Sa prozirnom haljinom

Opuštena silueta prevelike kožne jakne nudi dosta pokrivenosti što je čini odličnim komadom za nošenje sa prozračnim ili letnjim haljinama kako vreme postaje hladnije. Brinete se da će vas progutati puno kože? Obujte kožne platforme da biste produžili figuru i uravnotežili stajling.

Sa širokim farmerkama

Nema sumnje da su farmerke, bela majica i crna kožna – prava klasika. Ovaj stajling možete poboljšati tako što ćete izabrati farmerke širokih nogavica sa štampom ili šarom i kraću kožnu jaknu.

Sa helankama

Toliko dugujemo Hejli Biber, kraljici prevelike gornje odeće… Njene čarape, sandale i helanke sa kratkom kožnom jaknom jedan su od najboljih stajlinga za ovu jesen.

Preko džemper haljine

Ako volite pletene haljine, koje su u modi i ove jeseni, možete ih nositi s kratkom kožnom jaknom. Još ako tome dodate i kožne čizme, bićete u centru pažnje.

Sa košilja-haljinom

Ako hoćete da budete primećeni, i izgledate u isti mah i poslovno i ležerno, obucite oversajz košulju-haljinu i kožnu jaknu u obliku sakoa. Uz to dodajte elegantnu torbicu i trendi patike. I imate savršen jesenji stajling.

Sa pantalonama visokog struka

Unesite veliku bajkersku energiju u svačiji omiljeni poslovni casual look: pantalone visokog struka. Ako se kombinuje s bluzom, dobićete odličan jesenji stajling za posao. A ako ispod jakne obučete bodi, spremni ste opušteni izlazak sa kolegama.

Najpopularnije jesenje čizme: Sa čim ih kombinovati

 

AnnaZhuk/gettyimages.co.uk