in

Izgledajte fenomenalno gde god da vas izvede

Izgledajte fenomenalno gde god da vas izvede

Zima možda nije vreme kada se naš autfit vidi čim nas neko ugleda jer smo sakriveni ispod jakne, kape i šala. Međutim, odeća za Dan zaljubljenih svakako treba da bude pažljivo birana.

Odeća za Dan zaljubljenih: Šta obući?

Ne posustajte! Mi vam dajemo 7 modnih kombinacija koje možete da obučete u zavisnosti od toga gde vas izvede.

Haljine su idealne za restoran

Model haljine koji vam najbolje pristaje je komad odeće za Dan zaljubljenih koji će učiniti da izgledate atraktivno, ženstveno i seksi. Ako imate tanak struk, najbolje bi bilo da to bude haljina na preklop. Haljina sa tankim bretelama je za one kojima je ključna kost glavno sredstvo zavođenja. Krupnije devojke obično izgledaju sjajno u haljinama sa dubokim dekolteom, dok sitne devojke treba da obuku mini haljine sa akcentnim rukavima ili kragnom.

 

 

Odeća za romantičnu šetnju

Pa ima li šta lepše od romantične šetnje za Dan zaljubljenih? Kako vam ne bi bilo hladno, a kako bi i dalje izgledali sjajno, imamo kombinaciju za vas! Džemper od kašmira, akcentni šal i maksi suknja su prava odeća za Dan zaljubljenih i romantičnu šetnju. Na taj način, čak i ako se sastanak oduži i odlučite da sednete negde da se zgrejete, nećete brinuti oko onoga što se nalazi ispod kaputa.

 

 

Odeća za Dan zaljubljenih za pozorište ili izložbu

Uska haljina u ovom slučaju ne dolazi u obzir. Komplet bluze i pantalone ili simpatično odelo su pravi izbor za upoznavanje sveta umetnosti. Dodatni detalj može biti mala torbica. Osvojite ga elegancijom!

 

 

Autfit za klizalište

Sigurno ćete uživati u osećaju kao da ste deo nekog Hallmark filma. Što ne biste tako i izgledali? Traka za glavu, divan kaput i tople rukavice mogu biti i praktične, ali i da izgledaju fantastično. Ukombinujte boje i uživajte u glavnoj ulozi.

 

 

Pidžama parti

Dan zaljubljenih u kom ne izlazite iz udobnosti doma? Savršeno! Važno je da odaberete pidžame koje su ženstvene i svečane. Uostalom, kada ćete imati priliku da nosite elegantnu seksi pidžamu, a da on to zaista i primeti? Sada je pravi trenutak!

 

 

Odeća za Dan zaljubljenih za izlazak sa prijateljima

Ako ovaj 14. februar ipak provodite u solo varijanti ili sa drugaricama, bez brige! Malo opuštenija gotik verzija Wednesday Adams sigurnoo će sve oduševiti. Ne zaboravite da skinete i njene pokrete. A ako je u pitanju karaoke veče, onda možda nekog osvojite i pesmom.

 

Gde god i sa kim god išli, glavno je da se pre svega opustite, zabavite i proslavite ljubav! Možda vam se baš na ovaj Dan zaljubljenih dogodi nešto predivno i uzbudljivo.

rilueda/GettyImagesPlus, Elena Boltunova/GettyImagesPlus, LuckyBusiness/GettyImagesEntertainment