in

Fenomenalni antilop kaput Emily Ratajkowski: Sve bismo poželele ovakav!

Fenomenalni antilop kaput Emily Ratajkowski: Sve bismo poželele ovakav!

Fenomenalni antilop kaput Emily Ratajkowski je luksuzni komad kakav bismo sve volele da imamo!

Emily Ratajkowski nas cele sezone fascinira svojom kolekcijom jakni, počev od bombera do kožnjaka. Ali kaput koji je nosila u preksinoćnoj šetnji sa psom – on je zaista nešto posebno!

Antilop kaput Emily Ratajkowski

Od antilopa, postavljen veštačkim tamnim krznom, u najmoćnijoj jesenjoj boji, braon, on je zaista komad kakav bismo sve poželele u svom ormaru! Kaput boje konjaka je XL dužine, baš kako to zahteva zima 2023. Emily Ratajkowski ga je uparila sa crnom rolkom i crnim kožnim čizmama do kolena. Jednostavan autfit samo je istakao svu lepotu kaputa.

Kaput koji je nosila Emily Ratajkowski od prave je kože, iz kolekcije Nour Hammour i njegova je cena “skromnih” 2.328 dolara.

Da li se  to antilop vraća u modu?

Ovaj trend sve je popularniji, a u žižu je dospeo nakon revija za proleće/leto 2024. Miu Miu, Alexa Chung samo su neka od imena koje su jakne od antiolopa uvrstile u svoje kolekcije. Ono što je primetn jeste da su jakne inspirisane jednom davnom erom – sedamdesetim godinama. Krajnji dokaz da je moda večni ciklus.

Od tada, pretraga antilop jakni porasla je za 150 odsto. Što se zimskih antilop kaputa tiče, ubedljivi pobednik je upravo model kakav je ponela EmRata – širling kaput od antilopa, na vezivanje. Klasični montoni više nisu dobrodošli, njih sada zamenjuju ovakve elegantne verzije kaputa od antilopa.

Preporuke za stilizovanje antilop kaputa

Ako želite da nosite antilop kaput, evo nekoliko načina da ga stilizujete zime 2023:

  1. nosite ga uz neutralne boje: ukoliko ga uklapate sa krem ili latte bojama, braon nijanse antilopa će doći do izražaja
  2. jednostavne kombinacije: farmerke + rolke, monohromatski look sa klasičnim pantalonama, džemper haljina – ovakav kaput zahteva nenametljivu podlogu
  3. kombinujte ga sa maksi suknjama i džemperima, za efekat udobnosti. Lazy girl je jedna od omiljenih estetika ove sezone!

 

Dia Dipasupil/GettyImages

Nastavite da čitate

neutralni autfiti Jennifer Aniston ?>