in

Evo šta će biti u fokusu kada je džins u pitanju

Teksas trendovi za 2022. su malo drugačiji od prethodnih godina, ali sve u cilju da se još jednom dokaže da će džins uvek biti u modi. 

Modne piste su ove godine bile preplavljene novim i svežim trendovima u kojima ćemo uživati tokom cele godine. Ali ono što je definitivno dokazano jeste da su teksas komadi, uključujući i farmerice, evegrin i da će uvek, mada malo modifikovano i u skladu s vremenom, biti u modi. A evo i kakve ćemo komade nositi tokom ove godine.

Teksas trendovi za 2022.

Ravan kroj

Ravan kroj farmerica, casual modeli i široke nogavice je ono što će ove godine biti u fokusu kada su farmerice u pitanju. Pored toga što je duboki struk i dalje aktuelan, polako se vraća i trend plitkih pantalona, pa ko šta voli- neka izvoli!

Taman teksas

Taman, „ispran“ teksas koji je bio popularan devedesetih godina ponovo se vraća u modu, a na prvom mestu, tu su indigo plave nijanse.

Po meri

Od jakni i blejzera, preko pantalona i sukanja, ove sezone sve se nosi tako da prati siuletu našeg tela.

Pročitajte i… Teksas haljina će biti broj 1 modni komad ove godine

Od glave do pete

Kanje Vest je ovaj trend već pokrenuo nedavno, kada se s devojkom Džulijom Foks pojavio na Pariškoj nedelji mode. Dakle teksas se nosi doslovno od glave do pete. Pored toga što je ovaj način odevanja efektan veoma jednostavan i uz minimalno truda dobijamo maksimalni efekat.

Midi suknje

Ove suknje vraćaju se u modu, ali ovog puta su od teksasa. I idealno idu i uz patike i uz cipele na potpeticu.

 

Ales_Utovko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images