in

Evo kako da budete stilizovane

Evo kako da budete stilizovane

Ovo su zimski autfiti za plus size dame koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Moda se odavno udaljila od standardnih parametara ženske figure, a sada su zaobljene devojke muze mnogih stilista. Ali, ipak, neke stvari su pogodnije za određenu vrstu figure, dok su druge manje prikladne. U nastavku vam razrešavamo sve nedoumice.

Zimski autfiti za plus size dame

Monohromatski izgled

Klasična obična odeća je win-win opcija. Nosite odeću od sličnih nijansi, a gore izaberite kontrastnu boju. Na primer, crna rolkaa i tamne farmerke će izgledati dobro sa bež jaknom ili kaputom od eko krzna.

Maksi suknja i duboke čizme

Uvek dobitna i veoma ženstvena kombinacija. Suknja harmonično dopunjuje čizme, pokrivajući malo, što stvara jedinstvenu siluetu. Ova odeća se može upotpuniti velikim džemperom i masivnim kaišem u struku. Pored suknje, probajte bilo koju običnu haljinu iste dužine. Inače, druga opcija takođe izgleda odlično sa pojasom.

Zimski autfiti za plus size dame- Klasična odela

Look za prave poslovne žene koje izgledaju šik čak i u hladnoj sezoni. Jakna i pantalone ravnih nogavica podjednako dobro idu uz dolčevinu kao i uz bluzu, što znači da su savršene za zimsku odeću. Odelo može biti u klasičnim bojama, ali eksperimenti su uvek dobrodošli – izaberite šta vam srce poželi, samo izbegavajte sitne otiske od kojih vam oči zaslepljuju. Odlučite se za tople i udobne tkanine poput vune i kašmira i držite se dalje od sintetike.

Cvetni dezen

Ovaj dezenje simbol ženstvenosti, idealan je za glatke obline devojaka sa zavodljivim zaobljenim oblicima. Pored toga, on dodaje neke radosne i sveže boje u sumornu zimsku garderobu. Najvažnije je zapamtiti da je u modi uredan cvetni print, dok veliki print vraća relevantnost vašeg imidža pre dvadeset godina.

 

Oversized džemperi

Takav džemper nije samo stilsko rešenje, već i praktična opcija za hladno vreme. Posebno povoljno će izgledati preveliki džemper, koji sakriva sve nedostatke i ne ometa kretanje. Možete da nosite uske hulahopke u boji ili mrežice, koje su sada ponovo u trendu Toplo i sa stilom – šta vam je još potrebno za dobro raspoloženje?

mirela mircic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Staras/iStock/Getty Images Plus via Getty Images