in

Evo kako “Čudesna žena” brine o sebi!

Wellness rituali Gal Gadot baziraju se na koracima koji čine da se ova zvezda oseća dobro, i iznutra i spolja.

Između glavne uloge u filmu o superjunakinji, vođenju produkcijske kompanije i posvećivanju porodici, Gal Gadot zaista ima prebukiran dnevni raspored. Pa ipak, u svom tom haosu, na prvom mestu su joj rituali za sopstveno blagostanje.

– Wellness je ključni deo mog života, jer kada se osećam bolje, bolje i izgledam i bolja sam osoba, rekla je glumica. A evo i kako izgledaju njeni „samo ja“ trenuci.

Wellnes rituali Gal Gadot

Meditacija + san

Čudno je kako ljudi koji su shvatili benefite meditacije zapravo najmanje vremena imaju za nju, rekla je ona. Ali, onda je otkrila aplikaciju Headspace.

Brza je, lako se koristi i zaista mi pomaže da ostanem u datom trenutku. Meditacija i kvalitetan san su mi prioritet.

Hidratacija

Probudim se ujutro i pre kafe popijem flašicu hladne vode, kaže Gal. Ona priznaje da se trudi da tokom dana pije što više vode, naročito tokom treninga i pre odlaska u krevet.

Pročitajte i… Tajna lepote Viktorije Bekam

Fitnes

Volim da treniram i zahvalna sam na tome što imam teretanu kod kuće. Pokušavam da vežbam svaki dan, ali tri do četiri puta nedeljno ne propuštam treninge.

Ishrana

Za Gal, ishrana je jednako važna kao i fizička aktivnost.

Nikada neću zaboraviti šta mi je trener jednom prilikom rekao: Čak i ako vežbaš dva sata svaki dan, imaš i dalje dovoljno sati u toku dana da jedeš. Izbor hrane je veoma važan. Volim da kuvam i da jedem, a preferiram mediteranski režim ishrane.

Ipak, nisam ni ja svetica. Tu i tamo pojedem čizburger. Ali, većinu vremena, hranim se zdravo. Jer se jedino tada osećam poletno i puno energije.

gal_gadot via Instagram