in

Evo kako ćemo se ukrašavati ove godine!

Nakit trendovi za 2022. donose nam perlice, šarene i predimenzionirano prstenje, ali i body ukrase. Evo o čemu se radi. 

Najnovije informacije iz 2022: modni svet je nostalgičan, ali s ponekom inovacijom. Kako su već počeli da nam pristižu trendovi za proleće i leto 2022., shvatamo da će nakit ove godine biti neobičan, upečatljiv i razigran. Modne piste preplavljene su inspirativnim komadima koji će svaki autifit učiniti magičnim. Evo i čime ćemo se sve ukrašavati tokom ove godine.

Nakit trendovi za 2022.

Biseri

Od prošle godine, biseri su se na velika vrata vratili u modni svet, pa će tako biti i ove godine. Valentino i Givenchy već su uveliko predstavili svoje biserne komade nakita, a trendovi variraju i u boju, veličini i stilu. Dakle, svako se može pronaći u ovom trendu.

Srebrni metal

Žuto zlato je trend koji polako bledi, a zamenjuje ga srebro s edži pank dozom. Teški lanci s šiljcima, isprepletani metalni ukrasi… Sve ovo krasiće naše ruke i vratove ove godine.

Perlice

Iako su prethodnih godina u fokusu bile šarene perlice, ove 2022. perle su nešto mirnijih tonova i oplemenjene zlatnim, metalnim i srebrnim detaljima.

Karike

Karike su ponovo u modi, a najviše se preporučuju zlatne i srebrne varijante. Još ukoliko imate više rupica na uvetu, možete se igrati i s veličinama i sličnim stilovima.

Pročitajte i… Kaiševi za 2022. 

Emajl

Svetao nakit od emajla, uz dodatak metala je ovogodišnja oda devedesetim godinama.

Belly chain

Lanac za stomak je bio veoma popularan asesoar 90-ih, a ove, 2022. vraća se u modu. Stilova je mnogo, a sve zavisi od ličnih preferencija.

„Nanogica“

Lančići za zglobove, takozvane nanogice, nikada nisu ni izašle iz mode, ali će ove letnje sezone nositi više nego ikad. One se mogu nositi i na sandale, cipele na potpetice ali i u opštenijim varijantama, uz patike ili ravne papuče.

Instagram / @sugarblossomjewelry