in

Džesika Alba u najmodernijoj treneci: Trendi jesenji model

Džesika Alba u najmodernijoj treneci: Trendi jesenji model

Trenerke su osvojile svet i toliko su popularne da se nose svuda i u svim prilikama. Zato nam se toliko dopala Džesika Alba u najmodernijoj treneci ove jeseni.

Glumica nas je oduševila svojim stajlingom. Uobičajenim komadima jesenje garderobe kao što su jakne, oversajz džemperi, široke farmerke, pridružile su se i najmodernije trenerke ove sezone. Sve što je široko dominira jesenjom modom, a komotne, mekane trenerke su se savršeno uklopile u taj trend. A savršen primer kako trenerka može dobro da se uklopi u svakodnenvi stajling dala nam je prelepa Džesika Alba. Ovo će se dopasti čak i onima koji ne vole trenerke…

Džesika Alba u najmodernijoj treneci ove jeseni

Glumica je primećena kako izlazi u odeći zemljanih tonova koji su savršeni za jesen. Braon majca kratkih rukava, široki donji deo trenerke u drugoj braon nijansi i gornji deo u istoj boji koji je vezala oko struka. Ceo stajling prelepe Džesike Albe deluje tako udobno, mekano i toplo. I definitivno ga želimo ove jeseni. A i zime, jer se trenerke mogu kombinovat i i sa kaputima i jaknama koji su popularne ove jeseni.

Po čemu je ova trenerka tako posebna

Trenerka koju nosi Džesika Alba ima vidljive šavove koji su rastegljivom donjem delu dali neku strukturu. A svetlo-braon boja izgledala luksuznije od klasične sive nijanse. Kvalitetna, pletena tkanina i savršen kroj ove trenerke pretvara ih u nešto daleko elegantnije od  prosečnih trenirki na koje smo navikli. U stvari, možete ih nositi za posao, putovanja i bilo šta između.

Iako Albin stajling deluje potpuno ležerno, nije idealan samo za izležavanje u kući. Naročito ako ne vežete gornji deo oko struka. Tada je ovo stajling prikladan i za druge prilike kao što je odlazak na kafu s drugaricama.

Kao što je Điđi Hadid dokazala iznova, trenerke se mogu lako stilizovati, uparujući trenerku od kašmira s oštrim belim dugmadima, blejzerima, pa čak i starinskim Diorom. To su svestrani donji delovi trenerke koji izgledaju elegantno.

 

Michael Loccisano/ Getty Images Entertainment