in

Džemperi za ovu zimsku sezonu: Šik, neobično i upadljivo

Džemperi za ovu zimsku sezonu dolaze u raznoraznim bojama, modelima i veličinama. Cilj im je, naravno, utopljavanje, ali na moderan i šik način.

Tanki, pleteni, predimenzionirani, mekani, debeli… Džemperi nikada ne izlaze iz mode, a menja se samo njihov dizajn i način na koji ih uklapamo. Bilo da volite „grandž“ izgled, sofisticiranu kombinaciju džempera i košulje, šarene džempere, pulovere s printovima i slikama… Nije važno. Važno je da je ovaj komad odeće evergrin, a evo i kako ćemo ih nositi ove zime.

Džemperi za ovu zimsku sezonu

Predimenzionirani rukavi

Uski džemperi ili oni koji prate liniju tela dobili su pojačanje: velike rukave. Ovaj izgled definitivno ostavlja utisak i osvežava klasičan look.

Beli

Beli džemperi su definitivno klasika u modnom svetu. Pored toga što su lako uklopivi, svetli su, pa razbuđuju i nas i naš izgled. A ove sezone, u modi su oni mekani, s neobičnim dodacima.

Pročitajte i… Zimska obuća na štiklu koja će preplaviti ulice ove sezone

Ručni rad

Ručno pleteni džemperi opet su se vratili u modu. Vuna, pored toga što greje, predstavlja održiv materijal, ne šteti životnoj sredini. Sve zajedno daje komad odeće koji će obožavati ljubitelji spore mode.

Pastelni

 

Džemperi na kojima su iskombinovane nežne, bajkovite nijanse apsolutni su hit ove sezone. Neobični su, uklopljivi i šik. Pronađite svoju omiljenu kombinaciju boja!

Kratki

Kratki, isečeni (cropped) džemperi vraćaju duh devedesetih godina. Mogu se kombinovati uz suknje i pantalone dubokog struka, ali i uz omiljenu košulju. Ipak, ukoliko bude baš jako hladno, izbegavajte da ih nosite bez košulje, majice ili potkošulje.

 

Ales_Utovko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images