in

Dirova biznis kolekcija će vas inspirisati za poslovne autfite

Dirova biznis kolekcija prikazana na pariškoj nedelji mode je ultimativna isnpiracija za sve zaposlene žene. 

Za razliku od ostalih brendova, Dior je ove godine odlučio da predstavi zaista nosive komade odeće. Umirujuće palete belih, crnih i sivih tonova savršeno su ukombinovani s svim mogućim vrstama materijala. A u fokusu je biznis kolekcija za zaposlene pripadnice lepšeg pola. I što je najbolje od svega, kolekcija vam može poslužiti kao inspiracija za vaše autfite za posao.

Dirova biznis kolekcija

Igra teksturama

Kada kasnimo ili je prosto već kraj radne nedelje, najčešće pribegavamo najlakšim opcijama- haljina s kaišom, midi suknja s rolkom ili pantalone… Ali Diorova nova kolekcija daje nam neočekivan spoj tekstura.

Ozbiljno neozbiljno

Ukoliko vaš posao zahteva formalniji vid odevanja ili jednostavno volite odela i sakoe, ne morate se zadržati na poznatim formama. Zašto ne biste izabrali zelenu kombinaciju?

Pročitajte i… Elegantne poslovne autfit ideje za svaki dan u sedmici?

Falte

Falte su se definitivno vratile u modu, a to znaju i Dior dizajneri. Stoga su malo razigrali poslovne kombinacije koje izgledaju šik, uprkos jednostavnim, monotonim bojama koje je Dior izabrao za ovu kolekciju.

Paleta svetlih boja

Februar nas svakako ne asocira na toplije vreme, ali to nije razlog da poslovna odeća treba da nam bude siva i tmurna. Izaberite bež ili bele nijanse kao što je predizemzionirani blejzer ili sako.

„Mačkaste“ potpetice

Štikle se svakako vraćaju u modu, a većina dama ih bira prilikom odevanja za posao. Ipak, ove sezone u modi su nešto manje potpetice, takozvane „kitten“.

Kristy Sparow / Stringer via Getty Images Entertainment; Kristy Sparow / Stringer via Getty Images Entertainment