in

Demi Mur dokazala da jarke boje odlično stoje ženama u pedesetim, a posebno ova nijansa

Demi Mur dokazala da jarke boje odlično stoje ženama u pedesetim, a posebno ova nijansa

Kao glavne boje odeće za žene u pedesetim često se uzimaju one tamne, zagasite nijanse. Greška! Demi Mur je pokazala koliko dobro žene u zrelim godinama mogu da izgledaju u jarkoj odeći

Ponovo je to doba godine: mesec mode je u punom jeku i žene sa A-liste svuda istupaju u svom najboljem izdanju — i daju nam svima da zavirimo u trendove koji nas čekaju narednih meseci. Posle uspešnih Nedelja mode u Njujorku i Londonu (ispunjenih anđelima i masivnim kaiševima), zvezde su odletele u Milano gde je u prikazana Fendijeva kolekcija za proleće/leto 2024. Ali, pažnju je privukao prvi red publike, a u njemu Demi Mur koja je blistala u jarkoj koralnoj haljini.

Demi Mur otkriva: Ovo su boje odeće za žene u pedesetim

Koralna boja je definitivno jedna od it boja jeseni, a Demi Mur je dokazala da od jarkih nijansi odeće ne treba da zaziru ni žene u pedesetim (ili starije). Uz koralnu, tvrde stilisti, neke od najboljih jarkih boja odeće za žene u pedesetim ove sezone biće i crvena i neonski zelena boja.

Demi Mur se ovoga puta rešilad a nosi jarko koralni komplet: Dolčeovu suknju i majicu od rebrastog pamuka, koje je prekrila upadljivim plavim kaputom. Naravno, Fendijevim! Crno-zlatne sandale sa potpeticom, odgovarajuća tašna i dugačke viseće minđuše upotpunile su ovaj ansambl.

Osim koralne, koje još boje odeće mogu da nose žene u pedesetim?

Hajde da pogledamo među zvezde za najbolju modnu inspiraciju!

#1 Jennifer Lopez u neonski zelenoj

#2 Jennifer Aniston u crvenoj

#3 Kate Hudson u pink haljini

Monica Schipper/Staff/GettyImagesPlus