in

Brend Comma odsad i u Ušću

Brend Comma odsad i u Ušću

Brend Comma poznat je po modernom dizajnu, elegantnim krojevima i kvalitetnim materijalima.

Oduševljava svojom ženstvenošću i linijom koju najlakše možemo opisati kao luksuznu, rafiniranu i kosmopolitsku. A treću radnju brend je otvorio u Beogradu u šoping centru Ušće.

brend comma

Radnje možete pronaći i u Mercator centru Beograd i u Beo centru. Pogledajte kombinacije koje nose influenseri i ponađite Vaš omiljeni outfit!

Brend Comma kolekcija- povratak urbanom životu

Želimo da osetimo puls grada koji nas vraća nazad u urbani život. Uživamo u slobodi koju smo naučili da cenimo više nego ikad. Inspiraciju crpimo prvenstveno iz umetnosti, kulture i društvenog života. Ostvarujemo nove kontakte, stvaramo pozitivne trenutke s prijateljima i koračamo novim putevima. Comma kolekcija se zato fokusira na ženstvene, ležerne krojeve u kojima se osećamo opušteno.


Mart je posvećen ponovnom povezivanju sa našim urbanim okruženjem. Ujedinjuju nas efektni višeslojni outfiti koji brend Comma predstavljaju na inovativan i zanimljiv način. Najvažniji komadi ove kolekcije su sako bez rukava, bluza od popelina, prolećna pletenina i duga košulja haljina. Kombinacije ovih odevnih komada stvaraju styling koji izgleda samouvereno i kosmopolitski.

brend comma
Pogled privlače linije i sveži printovi kao i trendovi palete boja: osim crne i bele preovladavaju dve različite nijanse plave i svetlo smeđa. Novi urbani izgled zaokružuju inovativni gornji komadi odeće. Uzbudljivi kontrasti dolaze iz mešavine prirodnih materijala kao što je koža u kombinaciji sa veštačkom kožom i mekanim sjajnim prelivom.

brend comma

Promo