in

Bata Spasojević i Syoss u zajedničkoj misiji: Sve što vam treba za savršen stil

Bata Spasojević i Syoss u zajedničkoj misiji: Sve što vam treba za savršen stil

Bata Spasojević i Syoss udružili su snage i kreirali nešto neponovljivo. Drage dame, sada imate sve što vam je potrebno za savršen stil.

Jedan od najpoznatijih srpksih dizajnera Bata Spasojević u ponedeljak je svim ljubiteljima mode u Beogradu prikazao najnoviju kolekciju za tekuću jesen/zimu. A zvanični partner i ove sezone su mu preparati za negu, stilizovenje i bojenje kose Syoss.

Viziji lepog i neponovljivog vodeći brend kada je kosa u pitanju, modelima na pisti koji su nosili komade kreatora priznatog u zemlji i inostranstvu dao je poseban pečat. Kolekcijom pod nazivom Diva&Super Star, ove sezone Bata je pomerio sve granice koje je do sada postavljao i publici je ponudio posebnu, novu INDIVIDUALNOST, koju u potpunosti prate novi trendovi kada su nega ali i izgled kose u pitanje.

Bata Spasojević i Syoss u zajedničkoj misiji

Bata Spasojević i Syoss

U susret hladnim danima koji nam tek predstoje Bata je prikazao Divu, koja je ženstvena, savrema, urbana, jaka i istovremeno nežna. Ona prati svog partnera koji se pored nje u svakom trenutku oseća kao Super Star.
Divi&Super Staru, kako ih Bata vidi, Syoss daje osećaj posebnosti, bilo da žele da postignu glamurozan izgled u posebnim prilikama ili svakodnevnu eleganciju koja će ih izdvojiti iz mase.
Kao dva neraskidiva dela celine, koja se zove dobar stil, Bata i Syoss prikazali su publici kako da svako od nas izgleda u bilo koje doba dana kao da je sišao sa modne piste, odnosno izašao iz najboljeg salona.

Modna revija Bata Spasojević

Pravu moć lepote i unikatnost Syoss uspeva da pokaže pre svega jer je posvećen pružanju visokokvalitetnih proizvoda za negu, bojenje i stilizovanje kose. Brend koji se izdvaja u svetu nege, kao sinonim za inovaciju i puzdanost pruža mogućnost kako damama tako i gospodi da postignu savršen izgled frizure i tako im pomogne da otkriju svoju unutrašnju lepotu kroz negu kose.

Jeste li spremni da pokažete svoju autentičnost?

Inovativne formule Syoss-a pružaju izvanredne rezultate i pomažu vam da otkrijete svoju jedinstvenost i izrazite svoj stil. Brend je pokrenut u Osaki u Japanu 1977. Zajedno su ga razvili profesionalni frizeri, stilisti i koloristi. Time osiguravajući profesionalna rešenja za kosu za žene i muškarce. Ova saradnja je rezultirala kreiranjem proizvoda koji su prilagođeni različitim tipovima kose i stilovima.

Modna revija

Japan je poznat po stalnoj potrazi za izvrsnošću, bezvremenskom lepotom i estetikom, jednostavnim ritualima i negovanim izgledom. Inspirisan upravo njim, u Syoss-u leži bogato nasleđe koje se ogleda u pristupu prema naučno zasnovanim inovacijama. Kao i  visokokvalitetnim formulama, negujućim sastojcima i posvećenosti održivosti. Kroz godine, Syoss je usavršavao svoje proizvode, postavljajuci nove standarde u industriji.

Kada koristite Syoss, ne samo da se brinete o svojoj kosi, već i o svetu oko vas. Odgovornost za našu životnu sredinu je od suštinskog značaja za Syoss. I karakterišu je kontinuirani razvoj čistih formula i reciklirani materijali u  ambalaži kako bi se umanjio štetan uticaj na okolinu.

Danas, Syoss neprestano unapređuje svoje proizvode i uvodi inovacije kako bi zadovoljio rastuće potrebe potrošača. Istovremeno ostajući posvećen svojoj viziji – da pruži svima pravu moć lepote kroz vrhunske proizvode dajući izvanredne rezultate i izgled kao iz salona.
Upravo vrhunski kvalitet ali i posebna revolucija u višedecenijskom stvaranju spojili su Batu Spasojevića i Syoss. Oni su svim ljubiteljima mode i dobrog stila zajedno prikazali kako da svakoga dana budu Diva&Super Star.

Bata Spasojević modna revija

Svetlana Braun, Miloš Milosavljević,