in

7 modela koje su u trci za It Bag 2023

7 modela koje su u trci za It Bag 2023

„It Bag“ je termin koji označava dizajnersku torbu koja je postala najprodavanija i najpopularnija. Ručne torbe su nam neophodne da bismo mogle da funkcionišemo. Ove godine u trci za It Bag nalazi se 7 trendova ručnih torbi.

Ručne torbe koje svako želi da ima

Verovatno se pitate kako je moguće da znamo trend koji će biti hit ove godine kad je ona praktično još uvek na početku. Međutim, Sve se vraća na ono što je predviđeno da će biti trend. Tako je od suštinskog značaja da se pročitaju najbolji trendovi 2023. godine. Iako možda ne možemo da vam kažemo koja torba će poneti titulu It Baga, predstavićemo vam oblike i materijale koji bi mogli doći u obzir. Iako različite, sve ove torbe su korak bliže ka praktičnosti.

 

Torbe koje su zatvorene i kad nisu zakopčane

 

 

Brave i kopče na torbama su uvek bile stilski izvor. Međutim, sad je fokus na tome da one ostaju zatvorene čak i kad nisu „zakopčane“. Veoma su praktične i ne morate da brinete da li će vam nešto ispasti dok žurite, a svakako nije jednostavno ni da vam neko ukrade nešto iz nje dok je nosite.

Povratak velikih torbi

Konačno je stigao povratak velikim torbama. Što je torba veća, deluje da više stila imate. Naravno, lakše ćete opravdati nošenje puno stvari. Svi znamo koliko je olakšavajuće što nećemo morati da se pravdamo muškarcima šta sve nosimo u tolikoj torbi.

 

Ručne torbe sa puno detalja

Torbe sa puno kopči, rajsferšlusa i metalnih detalja je pravi pank-rok fazon. Naravno, verujemo da ce sve one koje vole ovaj pravac i „opasan“ izgled, obradovati što ovakve ručne torbe ulaze u trku za It Bag 2023. One su svakako elegantne bez obzira na veliki broj detalja. Baš suprotno, zbog toga imaju posebnu čar.

 

Ručne torbe za Vanilla Girl trend

 

Ovaj tip torbi ide uz estetiku „Vanille Girl“ koje predtsavlja minimalizam i praktičnost. Dakle, ručne torbe koje su izdržljive i praktične, a dovoljno neutralne da se slaže uz većinu autfita su još jedan trend koji preti popularnošću.

 

Čvrste torbe

Čvrste torbe se vraćaju u modu, naročito one koje liče na torbe za kuglanje. One su savršena kombinacija modernog dizajna i vintage inspiracije. Uz to što su praktične, ovaj tip torbi izgleda sjajno u bilo kojoj nijansi.

 

Male torbe za noćne izlaske

Možda jedini „nepraktičan trend“ u ovih nekoliko trendova su male torbe za noćne izlaske. Iako malo stvari može da stane u njih, ipak se savršeno uklapaju uz autfit. Ako sve dobro uklopite, onda ćete uz ovakve ručne torbe izgledati glamurozno.

„Dugačke“ torbe

Duguljaste ručne turbe su takođe u trci za It Bag 2023. Ovi dizajni su idealni kada želite da privučete pažnju. Dovoljno su praktične, a nisu previše glomazne što ih čini idealnim.

Ovih sedam trendova su poprilično raznoliki, ali svaki tip ručne torbe ima svoju čar. Ipak, It Bag 2023. biće samo jedna. Koji je vaš favorit?