in

6 najmodernijih kaputa za jesen 2023.

6 najmodernijih kaputa za jesen 2023.

Najbolja investicija u jesen je, naravno, kaput. U dobar kaput vredi uložiti novac. A mi vam predstavljamo 6 najmodernijih kaputa za jesen 2023.

Moderan kaput će podići svaki stajling na viši nivo, a jesen se bez njih ne može zamisliti. U moru različitih kaputa, pronašli smo one koji će biti u trendu ove jeseni.

6 najmodernijih kaputa za jesen 2023.

1. Kaput s pojasom za vezivanje

Kaput bez dugmadi, ali sa širokim pojasom nije uvek praktičan. Naročito kada duva vetar. Ali tako dobro izgleda… A kad budu niže temperature, samo ispod kaputa obucite džemper, stavite maramu i ne brinite. Ovaj kaput se odlično kombinuje sa čizmama i dugim jesenjim hanjinama.

2. Klasični dugački kaput

Na revijama jesen-zima 2023. modeli su neprestano šetali pisti u kaputima koji su brisali pod. Ova opcija, naravno, nije pogodna za svakodnenvo nošenje. Ali jeste klasični kaput dugačkog kroja. Savršeno će se uklopiti u poslovni jesenji stajling.

3. Kaput-jakna

Kratki kaputi su se vratili ove sezone i odlični su. Posebno za niske dame, koj možda izbegavaju dugačke kapute, jer ih  “progutaju”. Stilisti savetuju da birate muški kroj koji će upotpuniti bilo koji stajling, ali možete odabrati i druge modele. Glavno pravilo (ako želite da budete u trendu ove jeseni) jeste da kaput ne prelazi sredinu butina.

4. Strukirani kaput

Možete “nacrtati” ženstvene obline na pravougaonoj figuri ne samo pomoću kaiša. Ako vam futurizam i složeni oblici nisu odbojni, izaberite strukirani kaput od guste tkanine. Izgledaće kao da ste posetilac iz budućnosti. I sigurno ćete biti primećeni ove jeseni…

5. Teddy kaput

Ovaj kaput, kao da je napravljen od starih dečijih igračaka, deluje tako toplo i prijatno za nošenje. ako ste još uvek u duši devojčica, onda je teddy kaput pravi izbor za vas. Svetlo žute nijanse su hit ove jeseni, pa birajte takav kaput i nećete pogrešiti.

6. Cocoon kaput

Bez obzira na to koliko bismo želeli da se umotamo u ćebe po sivom i kišnom vremenu i da ne izađemo iz kuće do proleća, to baš i nije moguće. Ali moguće je da se umotate u kaput i da se osećate kao da ste “kod kuće” čak i na putu do posla. Ogroman bonus ovog modela je što izgleda dobro u bilo kojoj veličini i izgleda dovoljno diskretno da ne izađe iz mode narednih nekoliko sezona.

Karirane suknje su u trendu: Kako da ih kombinujete ove jeseni

carles miro/gettyimages.co.uk