in

5 saveta koje je lako primeniti

5 saveta koje je lako primeniti

Nemaju sve žene tu sreću da imaju izdužen i tanak vrat, međutim, postoje rešenja koja vam mogu pomoći da postignete takav efekat. U sledećem teksu svi koji se pitaju kako vizuelno izdužiti vrat pronaći će odgovore na to pitanje.

Dug vrat je jedan od simbola ženstvenosti i elegancije. Budući da mnogo ljudi pati od toga što nije rođeno sa gracioznim dugim tankim vratom neka rešenja ovog problema mogu se praktikovati i barem vizuelno izdužiti vrat.

Kako vizuelno izdužiti vrat

Duboki dekolte

Što je dublji dekolte to vrat izgleda duže. Bilo da nosite džemper, haljinu ili elegantnu bluzu obogatite svoj izgled još nekim vertikalnim detaljem i udvostručićete efekat. Naime, punijim osobama nižeg rasta se preporučuje da horizontalne detalje potpuno izbace iz upotrebe jer ih oni čine krupnijim. Nasuprot tome, vertikalne linije dovode celokupnu figuru do izražaja i uz ovaj mali trik možete izgledati sigurno nekoliko centimetara više.

Raskopčana košulja

Prilikom planiranja poslovnog autfita treba izbegavati dubok dekolte, međutim, možete se poigrati sa svojim ozbiljnim kancelarijskim stilom. Izaberite košulju na kopčanje i ostavite nekoliko otkopčanih dugmića. Suptilni dekolte u obliku slova V približiće vas željenom efektu.

Kako vizuelno izdužiti vrat: Nosite visoki rep

Mnogi veruju da puštena kosa dovodi do efekta dugog vrata, a da frizure sa podignutom kosom rade suprotno i ističu kratak vrat, istina je zapravo sasvim drugačija. Podignuta kosa  – konjski rep i visoka punđa mogu vizuelno izdužiti vrat

Minđuše koje vise

Ovakvi detalji doprinose mnogo kada je u pitanju izgled vrata. Dugačke viseće minđuše su upravo jedan od tih vertikalnih detalja koji mogu odgovoriti na pitanje kako vizuelno izdužiti vrat.

Nosite nude nijanse

Neutralne boje doprinose tome da odeća izgleda kao produžetak kože. Zbog toga ćete u bež i nude nijansama imati priliku da budete zadovoljni svojim odrazom u ogledalu.

Primenite neke od ovih saveta i uverite se u njihovu moć. Mnoge poznate ličnosti koriste baš ove metode kako bi izdužile svoju figuru, uključujući i vrat. Eva Longorija je savršen primer. Ova poznata glumica visoka je svega 1,57m, a metodama vizuelnog izdužavanja vrata postiže izgled visoke i savršeno građene žene.

Nadamo se da smo vam pomogli da odgonetnete kako vizuelno izdužiti vrat i da će vam ovi saveti biti od velike koristi.

Jovana JevtićTatyana Maximova/GettyImagesPlus