in

5 modela koji svima loše stoje

5 modela koji svima loše stoje

Dok se leti trudimo da dovedemo figuru u najbolju formu, haljine koje dodaju kilograme sigurno nisu nešto što želite da imate u ormaru. Evo o kakvim modelima je reč.

Haljine koje dodaju kilograme

Veliki broj devojaka i žena koriste ove haljine sa ciljem da sakriju nedostatke njihove figure. Međutim, ovakve haljine stvaraju upravo suprotan efekat. Bezoblične haljine kreiraju utisak bezoblične figure, umesto slatkog ili ženstvenog izgleda. Dakle, ako imate ove haljine u ormaru, razmislite da li zaista želite da ih nosite?

Majica haljina

U potrazi za savršenom letnjom haljinom, veliki broj žena bira majica haljinu u sportskom stilu. Međutim, istina je da ovaj komad garderobe izgleda dobro samo na modelima. Ako želite da istaknete figuru, onda se morate fokusirati na određeni delove tela, poput struka. Važno je stvoriti proporcije, a ovakva haljina to svakako ne čini.

Haljine koje dodaju kilograme: Visok struk

Dakle, struk treba naglasiti, ali struk koji je ispod poprsja učiniće da delujte veće nego što zaista jeste. One mogu sakriti nedostatke, ali će vam istovremeno i dodati nekoliko kilograma. Dakle, birajte haljine koje su strukirane na pravom mestu.

Bodycon haljine

Iako je bodycon haljina sada u vodećim trendovima zahvaljujući modi 90-ih, ova haljina nije za svakoga, Ovaj model pristaje samo devojkama koje imaju savršenu figuru, velike grudi, bokove i ravan stomak. U svim ostalim slučajevima, model će samo naglasiti neke vaše nedostatke.

Haljine koje dodaju kilograme: Modeli sa pufnastom suknjom

Još jedan model haljina koji se nalazi u garderoberima žena je ona sa pufnastom suknjom. Međutim, ovakav model je problematičan iz dva razloga. Ovakav model je zastareo, a drugo stvoreni volumen u predelu kukova će vam dodati višak kilograma.

Haljine sa velikim printovima i horizontalnim prugama

Haljine koje na sebi imaju velike printove nikako nisu pogodne ukoliko želite da istaknete figuru. Ovakav print često zna da se raširi uz siluetu tela, pa deluje nezgrapno i smešno. Drugo pravilo jeste da izbegavate haljine sa horizontalnim linijama. One još više proširuju figuru.

Dakle, ukoliko imate neki od ovih modela u svom ormaru, vreme je da ga izbacite i zaboravite. Umesto toga birajte modele koji pristaju vašoj figuri i ističu njene atribute.

Rohappy/GettyImagesPlus, Demkat/GettyImagesPlus,Maksym Belchenko/GettyImagesPlus