in

3 ideje koje lako možete isprobati

3 ideje koje lako možete isprobati

Praznici samo što su ze završili i još uvek nas drži svečano praznčno raspoloženje. Za praznike svi smo unapred smišljali svoje kombinacije, sada kada su prošli – želimo da sačuvamo svoj praznični izgled. U nastavku teksta možete pogledati kombinacije za noćne izlaske koje smo smislili za vas. Ove zime u trendu su raskošna odeća, moderne mini haljine i mnogo šljokica.

Luksuzno odelo je obavezno kada su u pitanju kombinacije za noćne izlaske

Satensko odelo vas nikada neće izneveriti. Odiše luksuzom, a na suptilan način otkriva vašu figuru. Ovim satenskim odelom pokazujete svoju samouverenost i hrabrost, a takođe, svima ćete dati razlog da vas gledaju. Ovakva odela možete kombinovati sa sandalama koje imaju ukrštene kaiševe oko noge, ali savršeno idu i uz klasične salonke. Satensko odelo zahteva glamurozne dodatke. Preporučujuemo vam da stavite minđuše sa velikim kamenom ili sa više manjih kamenčića.

Moderna bela haljina

Moderna bela haljina ulazi u top 3 kombinacije za noćne izlaske zato što je zabavna, šik i zavodljiva. Lepo je videti istaknutu siluetu i blistavost bele haljine. Ona se može kombinovati sa mnogo različitih tipova obuće, ali mi vam preporučujemo čizme do kolena. Ukoliko želite da izgledate veoma moderno, postarajte se da vaša bela haljina ima u sebi nešto što donosi malo retro izgleda. Budite glamurozni, te uparite belu haljinu sa salonkama ukrašenim kristalima i svetlucavim nakitom.

Izazovna crvena haljina na šljokicama

Ideje za autfit za izlaske neće biti potpune ukoliko se na listi ne nađe crvena haljina sa šljokicama. Ukoliko želite zadržite svoje praznično raspoloženje u koje ste ušli početkom januara, ovo je savršeni način. Osim šljokica, kombinaciju možete oživeti i resama ili perlama, a haljina u jarkoj boji je primarna. Oni koji vole neutralnu odeću, ali ipak žele da se istaknu, preporučujemo da svoju kombinaciju ukombinuju sa neutralnim blejzerom.

Isprobajte ove kombinacije za noćne izlaske i osim što ćete očuvati svoje pozitivno raspoloženje, privući ćete mnoštvo pogleda i pažnje.

Jovana JevtićDamir Khabirov/GettyImagesPlus