in

Ulaznice za F4 u Beogradu od 16. marta

Ulaznice za F4 u Beogradu od 16. marta

Ulaznice za Fajnal-for Evrolige, koji će od 19. do 21. maja biti održan u Beogradu, u slobodnu prodaju će biti puštene 16. marta u podne, dok će određene kategorije karte moći da nabave dva dana ranije u pretprodaji.

Za najjeftinije ulaznice potrebno je izdvojiti 15.000 dinara, a najskuplja mesta u „Štark areni“ će koštati 65.000 dinara. U ponudi će biti devet različitih kategorija, uključujući i VIP mesta.

Karte će moći da se kupe na sajtu www.f4tickets.com, a na sajtu elitnog takmičenja je navedeno da će se prodaja obavljati u dinarima.

„U znak zahvalnosti na vernosti i da bi im pružili priliku da uživaju u događaju na kojem su planirali da učestvuju pre pandemije, prvi dan pretprodaje, 14. marta, ulaznice će moči da kupe samo navijači koji su kupili ulaznice za otkazani Fajnal for 2020. Drugi dan pretprodaje biće rezervisan isključivo pretplatnicima ELTV, bivšim Fajnal-for učesnicima i vlasnicima sezonskih ulaznica Evoligaških ekipa koji su se odlučili za učešće u pretprodajnom programu,“ navodi se na sajtu takmičenja.

“Kupci koji nakon kupovine ulaznica ne budu mogči da prisustvuju Fajnal-foru mogu da oglase prodaju karata na fan-to-fan prodavnici. Svi drugi prodajni kanali su neovlašteni.”

“Štark arena će za završni turnir imati kapacitet od približno 15.500 mesta, od kojih će 80% biti dostupno navijačima. Od tog ukupnog broja, svaki od četiri tima koja se kvalifikuju za Fajnal-for biće dodijeljeno približno po 600 ulaznica u različitim kategorijama. Ostalih 20% sedećih mjesta rezervirano je za medije, sponzore i organizatore.

U slučaju da se kapacitet smanji zbog ograničenja zbog koronavirusa, što je, dodaju iz Evrolige, van njihove kontrole, primeniće se princip “poslednji ušao, prvi izašao”. Svako ko eventualno bude pogođen takvom raspodelom ulaznica imaće prednost pri kupovini karata za sledeći Fajnal-for.

Iz Evrolige su na kraju naveli da ćeu potpunosti podržati i pridržavati se svih epidelioloških propisa, smernica i preporuka državnih tela Srbije.

Podsetimo, prošle godine u Kelnu nije bilo publike, dok 2020. završni turnir nije održan zbog pandemije Kovid-19.

Sve mečeve završnog turnira ćete moći da gledate na kanalima Sport Kluba.