in

SK i FIBA organizovale javno gledanje utakmice naših košarkašica

Srbija je pobedila Francusku u poslednjoj utakmici grupne faze Svetskog prvenstva u košarci za žene a Sport Klub je zajedno sa FIBA-om, ovog jutra organizovao javno gledanje utakmice kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti.

Naše košarkašice podržali su glumica Ivana Dudić, vaterpolista Nikola Rađen, sportistkinje Nataša Anđelić, Tamara Radočaj, Nada Knežević i Slavica Ilić Petrović, blogerka Brana Antović, Marija Vasić, Julija Radojević, Milica Vuković i brojni novinari i urednici.

Goste su pozdravili komentator SK Nebojša Višković i predstavnik FIBA Gogo Rakotonirina a uz kafu i doručak, ekipa je snažno bodrila naše košarkašice do pobede nad Francuskom. Za prisutne je organizovana i nagradna igra pa su oni koji su, po izboru stručnog SK žirija, napisali najkretivniji komentar na utakmicu osvojili vredne nagrade: Tissot satove, Plazma pakete i košarkaške lopte.

Izvor : Promo

Kreativni konkurs sa istim zadatkom i dalje je otvoren za posetioce sajta sportklub.rs a kako da učestvujete saznajte ovde.

Tagovi