in

Najbolja atmosfera u drugom mandatu u Zvezdi

Najbolja atmosfera u drugom mandatu u Zvezdi

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je ponosan na svoju ekipu posle druge pobede u tri dana u Evroligi.

Crveno-beli su u dvorani „Aleksandar Nikolić“ nakon madridskog Reala savladali i Makabi i tako nastavili trku za plasman u plej-of.

Radonjić se zahvalio i Novaku Đokoviću koji je podržao crveno-bele zajedno sa suprugom Jelenom i bratom Đorđem.

„Uvek nam je značajno kad dođe da nas bodri. Znamo da je naš veliki podržavalac i njegov dolazak nam apsolutno svima znači. Nadam se da će imati vremena da ga još jednom vidimo pored parketa da igra sa nama,“ rekao je Radonjić.

Loša vest za navijače Crvene zvezde je povreda Ostina Holinsa.

“Holins ide na preglede da vidimo stepen povrede. Teško da je davati prognoze bez analize, neozbiljno je da dajemo komentare tim povodom. Količina odigranih mečeva nosila je i rizik. Uspeli smo da pronađemo rešenje i u dobroj atmosferi, bez mnogo buke, radimo i spremamo. Od 17. februara, dakle u 20 dana, imali smo devet mečeva. Tiho, mirno, bez neke velike pompe, ostajemo i sada. Nadam se da ćemo uspeti da se regenetrišemo. Svi momci ostavili su srce na parketu i mogu da budem ponosan na njih. Zahvalnost publici na podršci. Ne mogu da se setim kada je bila bolja atmosfera, možda u prošlom mandatu.”

Crveno-bele u preostalih pet kola očekuju četiri gostovanja i duel sa Efesom u Beogradu u poslednjem.

“Trudićemo se da naredni period prođemo što bezbolnije. Imamo krakatkoročne i dugoročne planove, raspored je takav kakav jeste,” naglasio je Radonjić.

 

Tagovi