in

“Ako smo mi u Denveru zdravi, briga nas za Lejkerse, Sanse…”

Plejmejker Denver Nagetsa Džamal Marej propustio je čitavu prethodnu sezonu zbog povrede kolena. Međutim, Marej, baš kao i mnogi drugi širom NBA, predviđa da će „Zlatno grumenje“ biti jedan od kandidata za šampionski prsten kada svi u Denveru saniraju povrede.

Bivši student Kentakija misli da će najveće pojačanje za tim iz Kolorada biti povratak povređenih igrača.

*Fišer: Kari je kao Dankan, Kobi i Šek

„Imamo sjajan tim. Svi znaju šta treba da rade, a kratke epizode takve igre mogle su da se vide kada smo svi bili zdravi. Jedva čekam da se vratimo. Nije nas briga šta imaju Sansi ili šta imaju Lejkersi – mi samo želimo da budemo zdravi i da ostvarimo ono šta smo zacrtali“, izjavio je Džamal Mari za ESPN.

Nagetsi su u prošloj sezoni ponovo bili predvođeni MVP sezonom Nikole Jokića – iako su igrali bez dvojice od trojice najboljih igrča (povređen je bio i Majkl Porter junior), igrači Denvera su došli do skora 48-34 i šestog mesta tabele Zapadne konferencije. U prvoj rundi doigravanja eliminisali su ih budući šampioni – Golden Stejt Voriorsi.

Marej je krajem sezone 2020/2021. pokidao prednji ukršteni ligament kolena i sada je u završnoj fazi oporavka od te povrede. Ima 25 godina, u NBA je od 2016. godine, kada su ga kao sedmog pika drafta izabrali Nagetsi.

Tagovi