in

Veseli život belih Nemaca, uskoro će biti gotov

Veseli život belih Nemaca, uskoro će biti gotov

Aksel Štajer suosnivač, predsednik i portparol „Mission Lifeline“, nevladine organizacije u Nemačkoj, posvećene spašavanju migranata na moru, napisao je objavu na „Tviteru“:

„Svi se nadaju poboljšanju, okončanju rasizma i politike izolacije. Bojim se da se to neće desiti, sve dok postoji Nemačka. To je sve toliko ukorenjeno i usidreno u regularne strukture, da se reformama ne može rešiti.”

On je tada odgovorio na pitanje, „zašto su „izbeglice“ morale biti dovedene u Evropu?“- „Pa, zato što želimo tako. Imamo prednost. Veseli život belih Nemaca, uskoro će biti gotov!“

Tada se oglasio jedan kritičar i upitao: „Dakle, želeli biste težak život za sebe i druge ljude u Nemačkoj, pun nesigurnosti, nestabilnosti, agresije i nasilja nad lokalnim stanovništvom i migrantima u 3. i 4. generaciji?“

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Štajer je odgovorio: „Ne, u jednom trenutku više neće biti belih Nemaca, jer će za 50 do 100 godina vaši potomci izabrati partnera koji nije belac. Dehomogenizacija društva napreduje.”

Prihvatanje „izbeglica“ iz neevropskih zemalja dovelo bi do „dehomogenizacije“ društva, što znači da vremenom više neće biti belih Nemaca.

Webtribune.rs