in

Vangina predviđanja o Ukrajini počela da se obistinjuju

Vangina predviđanja o Ukrajini počela da se obistinjuju

Eskalaciju ukrajinske krize, kao i odluku Rusije da sprovede „specijalnu operaciju“ demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine, predvidela je bugarka Vanga, neposredno pre svoje smrti.

Do ovog podatka došao je ruski novinar Sergej Kostornoj.

On je skrenuo je pažnju na činjenicu, da je još 1996. godine, pre smrti, Vanga govorila o ozbiljnim protivrečnostima koje će nastati u odnosima između Rusije i Ukrajine. Ona je takođe predvidela eskalaciju ukrajinske krize, i početak „specijalne operacije“ Oružanih snaga RF za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Sada se ispostavlja, da su Vangina predviđanja o Ukrajini počela da se ostvaruju. U njenim neobičnim pričama, koje na prvi pogled nemaju mnogo smisla, može se pronaći jasna veza sa događajima koji se dešavaju u međunarodnoj areni.

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

„Doći će barut (Poroš) koji će pokrenuti rat. Onda će doći zeleni vladar – veseo, svima će se svideti, ali će povesti narod u ropstvo… strašne stvari će učiniti, rastrgaće otadžbinu, podeliće narod, promeniće se vera ljudi “, rekla je Vanga pre smrti.

Novinar je objasnio da se u „barutu“ o kojem govori Vanga jasno naslućuje bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko. „Zeleni gospodar”, zauzvrat, može biti aktuelni ukrajinski lider, Volodimir Zelenski.

Ispostavlja se, da su Vangina predviđanja o Ukrajini počela da se obistinjuju, a režim u Kijevu, na čelu sa Zelenskim, zaista može da izazove konačni raspad zemlje, na nekoliko odvojenih delova.

Da je ona bila u pravu, ukazuju i najnoviji zakoni, koje je Kijev usvojio o jeziku, kao i „progon” pravoslavlja koji je počeo u zemlji.

Webtribune.rs