Šesti čovek koji je hodao na Mesecu: Vanzemaljci sprečili nuklearni rat na zemlji kako bi osigurali naše postojanje

Šesti čovek koji je hodao po Mesecu, Edgar Mičel, izneo je neverovatne činjenice o vanzemaljskom životu kada je izjavio da se postojanje vanzemaljskih posetilaca skriva od javnosti – ne zbog straha od raširene neverice – već zbog straha da bi monetizovani interesi velikog biznisa mogli da pređu u irelevantno stanje ukoliko bismo dobili priliku da razvijamo tehnologiju.

Prema navodima, Edgar Mičel, šesti čovek koji je kročio na površinu Meseca, obelodanio je detalje o vanzemaljskom životu i njihovom prisustvu na Zemlji, što se smatralo smešnim. Ipak, ove tvrdnje ne dolaze od nekoga ko nema ozbiljnu karijeru iza sebe. 

Bivši NASA-in astronaut diplomirao je na Tehnološkom institutu Karnegi 1952. godine, sa diplomom iz industrijskog menadžmenta. Nastavio je studije dok je služio u američkoj mornarici, gde je uspeo da kombinuje svoju vojnu karijeru i da radi na svom obrazovanju, stekavši još jednu diplomu vazduhoplovnog inženjerstva u okviru pomorske postdiplomske škole 1961. godine.

Pored toga, Mičel je nastavio na Tehnološkom Institutu u Masačusetsu, 1964. godine, gde je doktorirao aeronautiku i astronautiku.

Dve godine kasnije, 1966. godine, premešten je i obučen za NASA-inog astronauta. Tokom svog rada u NASA-i, Močel je prikupio zapanjujućih 216 sati i 42 minuta u svemiru. On je jedan od najodlikovanijih astronauta u istoriji NASA-e, i to je jedan od najvažnijih razloga zašto moramo uzeti u obzir njegove reči o vanzemaljskom životu u svemiru.

„Razvijate trenutnu globalnu svest, orijentaciju prema ljudima, intenzivno nezadovoljstvo stanjem sveta i prinudu da se nešto preduzme po tom pitanju. Sa Meseca, međunarodna politika izgleda tako minorno. Želiš da uhvatiš političara i odvučeš ga četvrt miliona milja daleko i kažeš: ‘Vidi ovo, kučkin sine’ “. – Edgar Majkl. 

Zanimljivo je da je tokom jednog intervjua koji je Mičel dao 1996. godine, bivši astronaut Apola izjavio da se sastao sa vladinim zvaničnicima iz tri druge zemlje koji su lično sreli vanzemaljska bića sa drugih planeta u kosmosu.

On je tom prilikom izjavio i da su dokazi o kontaktima sa vanzemaljcima jaki i izuzetno poverljivi i da napredne vanzemaljske civilizacije rade sa vladama SAD-a dajući im tehnologiju. 

Mičel je 2015. ponovo razgovarao o vanzemaljskom životu na našoj planeti kada je izjavio:

White Sands je bio poligon za ispitivanje atomskog oružja – i to je ono što je zanimalo vanzemaljce. Želeli su da znaju više o našim vojnim sposobnostima. Moje lično iskustvo u razgovoru sa ljudima jasno je pokazalo da ET pokušavaju da nas spreče da idemo u rat i pomognu u stvaranju mira na Zemlji…tokom nuklearnih testova na White Sands, nekoliko svedoka je izjavilo da su videli vanzemaljske letelice kako lebde iznad oblaka gljiva, koji su se pojavili kao rezultat detonacije atomskih bombi. Drugi oficiri iz baza na pacifičkoj obali rekli su mi da su njihove [test] rakete često obarali vanzemaljski brodovi. Tih dana bilo je puno aktivnosti “.

Mičel je verovao da su vanzemaljci bili umešani i veoma zainteresovani za nuklearna ispitivanja na Zemlji. Čak je verovao da su vanzemaljski izviđački timovi poslati na Zemlju da procene našu vojnu snagu i da bi povremeno vanzemaljske letelice sabotirale rakete i pokušaje ispitivanja nuklearnih uređaja. 

Međutim, Mičel nije bio jedini koji se oglasio sa tvrdnjama poput ovih. U stvari, u prošlosti su brojni službenici za kontrolu misija unutar pacifičke granice tvrdili da su bili svedoci čudnih svetala, predmeta u obliku diska koji su leteli iznad nuklearnih mesta za testiranje, u neobičnim obrascima i nepostojanim putanjama leta.

Zanimljivo je da priča o vanzemaljskom životu i našoj planeti postaje još utemeljenija sa svakom Mičelovom izjavom. On je tvrdio da se postojanje vanzemaljskih posetilaca skriva od javnosti – ne zbog straha od raširene neverice – već zbog straha da bi monetizovani interesi velikog biznisa mogli da pređu u irelevantno stanje ako bismo dobili šansu za razvoj tehnologije.

Šta mislite o tvrdnjama koje je izneo Mičel? Koliko je verovatno da vlade širom sveta prikrivaju činjenicu da napredne vanzemaljske civilizacije razmenjuju tehnologiju sa ljudima i prate razvoj kako se čovečanstvo približava eri u kojoj međuplanetarna putovanja postaju stvarnost?

Webtribune.rs