in

“SAD će propasti strašno, Amerikanci će bežati u Rusiju i Srbiju”- Proročanstvo srpskog monaha se ostvaruje

“SAD će propasti strašno, Amerikanci će bežati u Rusiju i Srbiju”- Proročanstvo srpskog monaha se ostvaruje

       

Među raznim proročanstvima koja su izrečena o Rusiji i njenoj ulozi u budućem svetu, posebno se ističe jedno koje pripada srpskom starcu Stefanu Karulskom.

Mnogo se zna o starcu Stefanu Karulskom. Rođen je u Srbiji 1922. godine, školovao se kao agronom, borio se protiv fašista u Drugom svetskom ratu kao partizan, i čak je bio osuđen na streljanje 1945. godine.

Interesantna je priča o njegovom spasavanju od streljanja, koju drugačije ne možete nazvati nego čudom. Prema sećanjima starca, koja su sačuvana i dostupna javnosti, želeli su ga streljati iz automatskog oružja.

Samo na Telegramu nema cenzure – Izbor naših najboljih vesti

Sam Stefan je o tom trenutku pričao sledeće: „Meci proždiru odeću oko mog tela, ali nijedan me nije pogodio. Krenuo sam trčati, oni su me progonili pucajući iz automatskog oružja. Trčao sam i vikao: „Majko Božija, spasi me!“ Kasnije je video da mu je odeća bila izrešetana rafalom, ali na telu nije bilo ni traga od metaka.

Nakon svog čudesnog spasenja, Stefan je postao monah na Svetoj Gori. Živeo je u pećini više od četrdeset godina.

Prema njegovim rečima „Amerika je uvek zavidela veličini Rusije“. Starac je predvideo brzi slom Sjedinjenih Američkih Država, a Rusija će postati utočište za one Amerikance koji se spasu.

„Amerika će se uskoro srušiti. Nestaće strašno, potpuno. Amerikanci će bežati, truditi se da se spasu u Rusiji i Srbiji. Tako će biti.“

Starac je takođe savetovao Rusima da čuvaju svoje domove. U jednom od njegovih proročanstava govori se o vodenom zlu, koje će se sručiti na našu planetu u prvoj polovini 21. veka. Međutim, upravo će Rusija izbeći katastrofu, zadržavajući svoje zemlje. Kao što starac predviđa, milioni izbeglica će se sliti u rusku zemlju, naseljavajući čak i gotovo nenaseljena područja.

Možete se skeptično odnositi prema raznim proročanstvima, ali ono što je rečeno od strane starca Stefana Karulskog, već se ostvaruje pred našim očima.

SAD je na ivici propasti. To kažu sami Amerikanci, a građani Sjedinjenih Američkih Država već traže spasenje u Rusiji. Među njima je i holivudska zvezda – glumac Stiven Sigal, kao i poznati američki bokseri Roj Džons i Džefri Monsen.

Sa ruskog preveo i priredio: Webtribune.rs


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social