in

Pokrenut jeziv proces opisan u 13. poglavlju “Otkrovenja” (VIDEO)

Pokrenut jeziv proces opisan u 13. poglavlju “Otkrovenja” (VIDEO)

Ukratko ću izneti velike vesti ove nedelje koje stižu iz Svetske zdravstvene organizacije.

Ovo je nešto na šta sam upozoravao da dolazi skoro tri godine, gde nismo imali straha da glasno i često upozorimo na sličnost „digitalnog zdravstvenog sertifikata“ Svetske zdravstvene organizacije sa biblijskom oznakom zveri.

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije, dr Tedros, objavio je u ponedeljak, 5. juna, da „SZO sa ponosom lansira globalnu mrežu digitalnih zdravstvenih sertifikata.“

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Neki, uključujući mene, nazivaju to pretečom sramotne oznake koja je opisana u 13. poglavlju „Otkrovenja“ kao oznaka zveri. Zašto? Zato što bi pratila i ograničavala kretanje ljudi širom sveta, kao i imala potencijal da, kao što smo videli tokom Kovida, ograniči ljude da kupuju i prodaju osim ako ne mogu da pokažu digitalni dokaz da su primili određeni medicinski tretman.

Nikada ranije u istoriji sveta se to nije desilo. Bilo je bez presedana, a ipak tako malo hrišćanskih lidera je to prepoznalo i osudilo onako kako jeste.

Ono što se dogodilo 2020. i 2021. godine sa pasošima za vakcinaciju, bio je samo probni period za prošireni program digitalizovanih identifikacionih dokumenata koji će imati globalni obuhvat.

Baš kao i nacistički sistem pre njega, sistem svetske zveri dolazi pod plaštom „zdravlja“, uz redovne „zdravstvene“ provere, koje će biti obavezne kako bi se funkcionisalo u društvu. Oni koji se ne budu pokorili biće izdvojeni kao neprijatelji sistema i stavljeni u opasnost za čovečanstvo.

Dr Tedros u videu na kraju teksta, najavljuje program svetu 5. juna. Obratite pažnju na njegove reči. On kaže da je ovo samo „prvi temeljni blok“ sistema, koji će na kraju promeniti način na koji svi žive i funkcionišu na Zemlji. A ovaj zli sistem dolazi iz Evrope, obnovljenog Rimskog carstva opisanog u Knjizi Danila.

Sve ovo se radi kako bi „pomoglo ljudima da se kreću“ tokom naredne pandemije, koja zvuči kao da je već zakazana. Možete li da verujete u ovo?

Hvala Evropskoj uniji na vašem „odličnom sistemu sertifikacije koji ste nam preneli“, doprinosu svetu bez kojeg ne možemo živeti. Ovaj monstrum kaže da je ovo „globalno javno dobro“.

„Uskoro ćemo proširiti ovu infrastrukturu uključivanjem drugih upotreba, poput digitalizovanog međunarodnog sertifikata vakcinacije, kartica za rutinsku imunizaciju i međunarodnih sažetaka pacijenata.“

Obratite pažnju na reč „međunarodni“, koja se koristi dva puta u jednoj rečenici. Ovo ne bi trebalo posmatrati, kako većina medijskih izveštaja navodi, samo kao evropski razvoj. Može da počne u Evropi, ali namenjeno je celom svetu, a već znamo da administracija Bajdena u potpunosti podržava globalnu tiraniju SZO-a.

Evo kako glavni mediji izveštavaju o ovoj priči…

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) i Evropska komisija su u ponedeljak objavili pokretanje značajnog partnerstva za digitalno zdravlje kako bi ojačali globalnu zdravstvenu sigurnost.

U junu 2023, SZO će preuzeti sistem digitalnih COVID-19 sertifikata Evropske unije (EU) kako bi uspostavila globalni sistem koji će olakšati globalnu mobilnost i zaštititi građane širom sveta od aktuelnih i budućih zdravstvenih pretnji, uključujući pandemije.

Ovo je prvi temeljni blok Svetske mreže za digitalno zdravstveno sertifikovanje (GDHCN) SZO, koji će razviti širok spektar digitalnih proizvoda kako bi se obezbedilo bolje zdravlje za sve, saopštila je SZO.

Eto, „prvi temeljni blok“ oznake zveri je obznanjen kao nešto što će obezbediti „bolje zdravlje za sve“. Već se osećam zdravije. A vi?

(Leo Hohmann – leohohmann.com)

Preveo i priredio: Webtribune.rs

Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte