Kvantni fizičar svedočio o svom susretu sa vanzemaljskom civilizacijom

Stručnjak u polju kvantnih računara Dip Prasad (Deep Prasad) nedavno je izašao u javnost sa pričom o vrlo neobičnom kontaktu sa vanzemaljcima, koji je, kako kaže, doživeo on lično.

Ovaj fizičar je bio uključen u potragu za dodatnim pratećim materijalima u slučaju takozvanog „Tik-Tok-NLO-a”. Ove neidentifikovane leteće objekte primetila su 2004. godine brojna vojna lica, 160 kilometara od obale San Dijega. Međutim, mnogo godina nakon istrage, stručnjak je na Twitteru dao brojne izjave u kojima je pisao da je lično kontaktirao vanzemaljce.

Na svom Twitter nalogu, govorio je o susretu „treće vrste“, za koji je rekao da se odigrao 1. februara 2019. Piše:

To se dogodilo ujutru, u mojoj kući, u 9:40. O ovome ću detaljnije pisati kasnije, kada budem bio u potpunosti siguran i budem u mogućnosti da sve detaljnije objasnim. Sve je počelo kada me je nešto paralizovalo. Moja volja je bila potisnuta, nisam mogao da se pomerim. Ispred sebe sam video tri stvorenja koja su izgledala veoma zabrinuto. Da li bi ovo mogao da bude napad ludila? Naravno. Ali da li sam verovao u svoje ludilo? Naravno da ne. Može li to biti vizija, ili halucinacija? Nemam dokaza ni za ni protiv, a sumnje su razlog zašto sam toliko dugo oklevao ne bih li ovu priču podelio s nekim.

Dalje u svom pisanju, Prasad je ispričao kako su vanzemaljci, koji su po izgledu bili tipično „sivi“ (mala tanka tela, velike glave i velike oči u obliku badema), započeli telepatski prenos stotina i hiljada nerazumljivih simbola i slova (čitav ovaj tekst je izgledao kao mešavina egipatskih i japanskih znakova, ikona i piktograma).

U tom trenutku sve mi je izgledalo dosta realnije, ali istovremeno me nije napuštala misao: da li mi se ovo zaista događa? Kako bi reagovala moja porodica i prijatelji ako bi im se ovo dogodilo? Hoće li me posetioci održati u životu?

Bio je veoma uznemiren što nije mogao da razume na bilo koji način šta su “sivi” zaista želeli da mu kažu. Jedina reč koju je mogao da razume bila je DNK.

Iznenada je jedan od vanzemaljaca prišao na Prasadu.

„Osetio sam da mi je čudno svetlo upereno u glavu“, kaže on i dodaje: „međutim, nakon toga, iznenada me ispunio osećaj krajnje sreće i maksimalne euforije, koji nikada ranije nisam doživeo.

Opisao bih to na sledeći način: imao sam utisak da je u tom trenutku ceo univerzum bio svestan i osećao moje postojanje. Preplavio me osećaj nostalgije (?) i topline i nekako me je podsetilo da prostor vrvi životom, i da smo svi međusobno povezani bivanjem.”

Posle nekog vremena, fizičar je izgubio svest, a kada se osvestio, shvatio je da su vanzemaljci nestali.

„Još uvek ne razumem šta se dogodilo. Ne mogu da dokažem da nisam sve izmislio. Da, spreman sam da prođem bilo koji psihološki test, ali u svakom slučaju ostaće sumnje u istinitost moje priče“, kaže on.

„Ali ovo je veliko iskustvo za mene i zahvalan sam univerzumu na tome. Zahvalan sam svima koje sam od tada upoznao.

Na svetu postoji mnogo ljudi koje volim i kojima se divim i čvrsto verujem da ćemo i dalje uspeti da rešimo ovu zagonetku, kao i da omogućimo da čovečanstvo ima divnu i blistavu budućnost.”

Webtribune.rs