in

Zvezda apeluje na navijače: Bez incidenata, dođite ranije

Zvezda apeluje na navijače: Bez incidenata, dođite ranije

Crvena zvezda u četvrtak od 18 časova i 45 minuta na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje Rendžers u okviru revanš meča osmine finala Lige Evrope. Tim povodom crveno-beli su se oglasili saopštenjem.

Podsećamo vas da je Crvena zvezda još uvek pod uslovnom kaznom UEFA, te da će čelnici evropske kuće fudbala pomno pratiti dešavanja na našem stadionu. Iz tog razloga, vrlo je važno da se svi na stadionu pridržavaju ustaljenih pravila, kako Zvezda ne bi bila ponovo kažnjena.

Svi koju u četvrtak dođu na Marakanu, moraju imati kartu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije Marakane biće otvorene tri sata pre početka meča, i pozivamo sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Takođe, apelujemo na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi oni imali adekvatan pogled na teren. Podsećamo da karte kupljene za meč sa Ludogorecom važe za utakmicu sa Rendžersom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom.

Tagovi