in

Želim da se kandidujem za predsednika FSS iz patriotskih ciljeva

Želim da se kandidujem za predsednika FSS iz patriotskih ciljeva

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić izjavio je da je odlučio da želi da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i dodao da su njegovi ciljevi za to isključivo patriotski.

„Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim javnost Srbije, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću“, napisao je Vidić u mejlu upućenom N1 i drugim srpskim medijima.

On je naglasio da svojim istupom želi da spreči bilo kakve dalje priče i jasno izloži svoje planove.

„Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva, a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja“, naveo je Vidić.

Tagovi