in

Želim da igrači promene govor tela, da budu srećniji

Želim da igrači promene govor tela, da budu srećniji

Utakmica Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu od 14 časova.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas, pred superligaški meč protiv Voždovca, da želi da njegovi igrači „promene govor tela“ i da budu srećniji, ali i da traži maksimalan pristup na svakom treningu i utakmici.

„Želeo bih da promene govor tela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa poslednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osećaju pritisak i opterećenje“, rekao je Milojević, prenosi klub.

„Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost“, dodao je on.

Crveno-beli su na prolećnoj premijeri odigrali nerešeno sa Vojvodinom, a sutra će pokušati da se vrate na pobednički kolosek na gostovanju Voždovcu u okviru 21. kola Super lige Srbije.

Zvezda je prva na tabeli sa 54 boda, dok je Voždovac sedmi sa 34 osvojena boda.

Utakmica protiv Voždovca će, po rečima Milojevića, biti drugačija i zbog veštačke podloge na kojoj će se igrati.

„To je drugačiji fudbal, u smislu načina za igru. Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati“, rekao je on.

„Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti“, dodao je trener Zvezde.

Milojević je istakao da veruje u izbor startne postave na prolećnoj premijeri, ali je naveo i da možda dođe do „malih promena“.

„Ali, mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema“, rekao je on.

Upitan o zdravstvenom biltenu ekipe, Milojević je odgovorio: „Postoji poteškoća, bolesti, virusa, ali takav je period i ne bih se žalio“.